Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Είπαμε : όλα τα σκατά βρωμάνε ... ο Τσίπρας είναι γιός μεγαλοαπατεώνα !!!


Alexis Tsipras Komotini cropped.jpgΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
 Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Γιατί; Τι κρύβεται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία που είναι στο όνομά του; Σε όλα είναι από πίσω ο πατέρας του. Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής "Σκαπανέας", ανέλαβε έργα στην Αφρική, όπου έκανε μεγάλη περιουσία. Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτα το μεμπτό. Το μεμπτό, αρχίζει τώρα: ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, έκανε (και κάνει) το εξής κόλπο:

Προσλαμβάνει μαύρους εργάτες, τους ορίζει έναν καλό μισθό και εκείνοι εργάζονται λαμβάνοντας έναντι, αντί του κανονικού μισθού. Όταν έρχεται η ώρα της αποπληρωμής, τους "πακετάρει" σ' ένα κοντέινερ, τους βάζει σε πλοίο και τους φέρνει παράνομα στην Ελλάδα. Τώρα, καταλάβατε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται υπερ των λαθρομεταναστών και πάσης φύσεως μεταναστών;

Παρακαλώ τους ΣΥΡΙΖΑίους φίλους μου, να το μεταβιβάσουν αυτό στον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσουν να μου κάνει μήνυση. Θα χαρώ πολύ να δώσω στο δικαστήριο και στην δημοσιότητα:
1. Τα έγγραφα που συνδέουν τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με την Μοσάντ,
2. Την μισθοδοσία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα από την Μοσάντ,
3. Το όνομα του πλοίου που κάνει την μεταφορά καθώς και τον συνεργαζόμενο εφοπλιστή,
4. Το ποιος προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και με ποιον τρόπο.

Για όλα αυτά, έχω στη διάθεσή μου επίσημα έγγραφα, φωτογραφίες και επίσημες επώνυμες καταγγελίες - αναφορές. Τον προκαλώ λοιπόν. 

 Γεώργιος Μεταξς

ΥΓ. Μου εστάλη με e-mail από ένα φίλο αναγνώστη ...
Πηγή: http://originalmakedon.blogspot.gr/2012/07/blog-post_20.html

29 σχόλια:

  1. Είναι φυσικό να συμβαίνουν αυτά και με τους Τσίπρα (Πατέρα και Γιο) αφού ήδη προ πολλού υποτάχθηκαν και αυτοί στις εντολές των αχυρανθρώπων των Ρόστιλντ Ροκφέλερ και Σια, οι οποίοι κατέστησαν από την 25/5/2012 οι πραγματικοί εξουσιαστές όλων των κρατών του κόσμου, μάλιστα και με την έγκριση-ψήφο του Κογκρέσου των ΗΠΑ το οποίο αποδέσμευσε το FED ακόμη και από τον τυπικό έλεγχό του. Δηλαδή το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημε ελέγχετε του λοιπού πλήρως μόνο από τους Ρόστιλντ Ροκφέλερ και Σια. Διαβάστε το βιβλίο << ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ >> του Σπύρου Χατζάρα και θα καταλάβετε ποίοι ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις και ποίοι κάνουν τους παγκόσμιους πολέμους ...για το χρήμα και ...με στόχο τη διάλυση και εξολόθρευση όλων των εθνών με τελικό σκοπό να κατέβη ο πληθυσμός της γής στα 500 μόλις εκατομύρια υπόδουλων ανθρώπινων ζόμπι που θα είναι αρκετά να τους υπηρετούν.
    Το σχέδιό τους όμως ΔΕΝ θα τους περάσει διότι γίνεται κάθε μέρα και πιο γνωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως γνωστόν, στίς 29-10-2012 πέθανε ο πατέρας του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο Παύλος Τσίπρας, 78 ετών. Μόνος του πήρε την πρωτοβουλία να χοροστατήσει στην κηδεία του πάμπλουτου μπαμπά του Αλέξη Τσίπρα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Λιάπης. Ο 78χρονος Παύλος Τσίπρας πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου και κηδεύτηκε στις 4 το απόγευμα της Τρίτης από τον Άγιο Γεώργιο του Διονύσου. Στους δημοσιογράφους απαγορεύτηκε να καλύψουν την κηδεία, για να μη μάθουν οι αφελείς Έλληνες από πόσο «χριστιανική» οικογένεια προέρχεται ο άθεος Αρχηγός του Σύριζα.
      Κάνω επιγραμματικά τις αποκαλύψεις, γιατί δεν με παίρνει ο χώρος:
      1) Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός (Γίνεται 100 ετών την προσεχή Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012!) είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του, σύζυγο της κόρης του να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.

      2) Η οικονομική άνεση του «καλού χριστιανού» Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νύν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»! Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι’ αυτό και σκίστηκε να πάει στην προχθεσινή κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα!
      3) Μέσω του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια ! ! ! το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. (Έτσι φύτρωσε και ανδρώθηκε η φυλή των ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ που διαδέχθηκε τους Τούρκους στην εξουσία και μας κυβερνάει έκτοτε! Ετσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008. Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή: Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η θεωρία της Στήλης ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη.
      >
      > Είναι μέγα ψεύδος ότι ο Παύλος Τσίπρας ήταν Αντιστασιακός και τον είχε συλλάβει η Χούντα. Η Αλήθεια έχει ως εξής: Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαριτης Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι καλοί χριστιανοί. Όταν ήρθε η 21η Απριλίου, οι Αξιωματικοί προσπάθησαν να βρούν και να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος ως στέλεχος της ΕΔΑ. Δεν τον βρήκαν και γι’ αυτό συνέλαβαν τον Παύλο Τσίπρα, τον οποίο και άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες ! Αυτή ήταν η περίφημη αντιστασιακή δράσις του μπαμπά του Αλέξη, ο οποίος τσάκωνε ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα της Χούντας δια του «Σκαπανέως ΑΤΕ»!.. Όσο για τον Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρεί με την 21η Απριλίου, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε Γενικός Αρχηγός της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Παναθηναϊκου! Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιΐα που τον οδήγησε (2 Ιουνίου 1971) στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, Γενικός Αρχηγός του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!!..

      Διαγραφή
    2. > Θα τελειώσω με κάτι που ξέρουν ελάχιστοι: Στις 28 Απριλίου 1971 στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 τον Ερυθρό Αστέρα και προκρίθηκε στον Μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του Γουέμπλεύ, αν και είχε χάσει με 4-1 στο Βελιγράδι. Ήταν η πιο θρυλική νίκη στην 104χρονη Ιστορία του ΠΑΟ. Στην κερκίδα των Επισήμων του γηπέδου της Λεωφόρου βρισκόταν ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Κυβερνήσεως Στυλιανός Παττακός, έχοντας στα αριστερά του την τότε Πρώτη Κυρία, Δέσποινα Παπαδοπούλου και δεξιά του τον Ηρακλή Τσίπρα! Το 3ο γκόλ του Καμάρα για την Πρόκριση αργούσε και η σύζυγος του Δικτάτορα ανησυχούσε και στριφογύριζε στη καρέκλα της. Ο ανεπανάληπτος Παττακός για να την καθησυχάσει, γυρίζει και της λέει: «Μην ανησυχείς. Το έχουμε αγοράσει το παιχνίδι και θα προκριθούμε εμείς»!.. Πράγματι, μετά από λίγα λεπτά, ο Αριστείδης Καμάρας πετυχαίνει το 3ο γκόλ, ο Παναθηναϊκός προκρίνεται στο Γουέμπλεϋ και ο χιουμορίστας Παττακός γυρίζει και της λέει: «Είδες που στο είπα;»!
      Την συνομιλία Παττακού – Δέσποινας την άκουσαν κάποιοι αθλητικοί συντάκτες οι οποίοι και έβγαλαν την φήμη πως η Χούντα διά του Ωνάση αγόρασε τους ψωμολυσσώντες Γιουγκοσλάβους του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι έκατσαν να χάσουν! Μάταια ο αντιστασιακός Ηρακλής Τσίπρας που ήταν παρών, τους διαβεβαίωνε για πολλά χρόνια με όλη την δύναμη της ψυχής του ότι ο Παττακός αστειευόταν.

      Διαγραφή
  2. οτι παπαρια θελει ο καθε ενας μπορει να γραψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψαξε μηπως εχουν καει λυχνιες στον εγκεφαλο σου. Αν οχι τοτε σιγουρα ειανι απο ληγμενα χαπια.... Ποσο σοβαρος μπορει να εισαι? Πρεπει να σου κανει μηνυση για να τα δωσεις σε δημοσιοτητα? Αν δεν σου κανει την μηνυση εμεις δεν θα τα μαθουμε δηλαδη τα στοιχεια? Πρεπει να μας σωσεις τωρα απο τα χερια του γιατι αν ειναι ετσι... ολο το Συριζα θα τον κανει οτι θελει!!! και τον Σαμαρα!!! και τις Τροικες!!! Σωσε και εμας και αυτους λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε μεγάλε δώσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα ,και αν είναι έτσι όπως τα λές θα του κάνουμε εμείς οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μήνυση,για να μη μπείς σε έςξοδα και στον κόπο!ανοιξέ μας λοιπόν τα μάτια ,να ξεστραβω
    θούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμενα μ αρεσει που για "φασιστικο ψευτοαρθρο" δεν εχει ορθογραφικα λαθη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν εστερνίζομαι τις ιδέες του κου Τσίπρα ή του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλα να μην λέγονται ανακρίβειες και προσβάλονται άνθρωποι χωρίς λόγο και αιτία απλά επιδή είναι συγγενείς πολιτικού προσώπου.
    Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο πατέρας Τσίπρας ήταν ταχυδρομικός υπάλληλος και έζησε την ζωή του φτωχικά και απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ.......ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ;;;;;;

      ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

      Διαγραφή
  7. Ή δώσε όλα τα στοιχεία, ή μην μπερδεύεις τον κόσμο με ανακρίβειες ή μισές αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει να σου κάνει μήνυση για να τα βγάλεις και εσύ ρε φίλε ???
    Αλλιώς θα τα κρατήσεις μυστικό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεχασες κ. Γ. Μεταξα ( Μου αρεσει που βαζεις και περισπωμένη στο επωνυμο σου ) πως ο παππους του Τσιπρα σε ενα σταυροδρόμι στο Βερολίνο ειχε περασει 3 λεπτα πριν περασει ο Χιτλερ . Ασε δε που υποψιαζομαι πως εχει στησει στο σπίτι του Αλέξη και επικοινωνιακο σταθμο ωστε να μιλαει καθημερινα με εξωγηινους. Και τωρα που επιασαν οι βροχες ....Μαλλον ο πατερας του Τσιπρα της ξεκινησε.
    Τι ειναι αυτα ρε ??? Μην κοιμαστε αλλο .... Ο κοσμος ξυπνησε και εν τρωει αλλη προπαγανδα ρεεεεε .
    Αμα εισαι μαγκας ομως και εχεις " γκογκοβια " , βγες στα καναλια που κανουνε κρα για τετοια θεματα και παρουσιασε τα στοιχεια που εχεις να τελειωνουμε και με τον Τσιπρα και να μεινουμε με τον καλο μας Σαμαρα και τον Στουρναρα που θα μας σωσουν.
    Αλλα ....ΠΡΟΦΑΝΩΣ ..... " Γκογκοβια " μαγκας εισαι και εσυ και κρυβεσαι πισω απο μια οθονη και ενα πληκτρολογιο.
    Ουρτ ρε μπαγασηδες ολοι . ΟΥΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντε να σου πω οτι σε πιστεύω,με εκείνα τα 600 δις του φίλου σου του Αρτέμη τι γίνετε ρε φιλε?Ας βρει τον τρόπο να δώσει τα χρήματα στην Ελλάδα που λεει οτι υπαρχουν,και μετά που θα έχουμε ξεχρεωθεί,τον κάνουμε αυτόν πρωθυπουργό,αλλά με ψέματα και εικασίες δεν βγαίνει κάτι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το έχω διαβάσει και σε άλλα site. Όμως θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν τα παραδίδουν όλα αυτά που λένε είτε στην αστυνομία είτε στον εισαγγελέα. Γιατί θα πρέπει να έρθει κάποιος σε σας και όχι να τα δώσετε εσείς. Εγώ δε λέω αν είναι αλήθεια ή όχι. Αυτό εσάς το ξέρετε. Αλλά εάν είναι αλήθεια τότε έχετε μεγάλη ευθύνη και σεις που δεν τα παραδίδετε στην αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://giorgos-vamvakousis.blogspot.gr/
    Ούτε αυτή η Βουλή ούτε κανένα από τα μέλη της μπορεί πλέον να υπηρετήσει την Πατρίδα και την Δημοκρατία.
    Μόνη ελπίδα η Δημοκρατία με Ανακλητότητα και επιλογή εκπροσώπων με κλήρωση μεταξύ πολλαπλάσιων εκλεγμένων, όπου οι πολίτες οργανωμένα αποφασίζουν για την τύχη τους και της Πατρίδας.
    Τα κόμματα στην εξουσία μας κατέστρεψαν. Να παραμείνουν μόνο ως δεξαμενές πολιτικής σκέψης και μελέτης πολιτικών δράσεων.
    Επεξήγηση διαδικασίας κλήρωσης: αρχικά κλήρωση μεταξύ 2 εκλεγμένων. Βέλτιστο θα ήταν κλήρωση μιας θέσης μεταξύ 5 εκλεγμένων.
    Μόνο έτσι θα αποκλειόταν η διαπλοκή, τα προσυμφωνημένα αποτελέσματα ψηφοφοριών και οι προσυνεννοήσεις για το ποιος θα ψηφιστεί, οι δε παρατάξεις θα έπαυαν να είναι αρχηγικές, αντιδημοκρατικές δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι ανώνυμες κουβέντες πρέπει να εκλαμβανωνται σαν σπίθες έρευνας και προβληματισμού.Δεν πρέπει να θεωρείται τίποτε δεδομένο και ιστορικά τεκμηριωμένο .Ετσι πρέπει οι κατέχοντες τα στοιχειά που τεκμηριώνουν την αλήθεια , να τα καταθέτουν , οι δε αναγνώστες να κρίνουν ανάλογα με τον βαθμό ενημέρωσης τους και την κρίση τους , και ολα αυτα χωρίς παρωπίδες. Πανω απο ολα δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώντας προ ετών με το σχέδιο Αννάν το κράτησε ο Σύριζα ζωντανό για να επανέλθει τώρα δριμύτερο και χειρότερο.
    ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς μετά τον Καποδίστρια όλοι οι άλλοι ήταν ανθελληνες ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ τομαρια

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς μετά τον Καποδίστρια όλοι οι άλλοι ήταν ανθελληνες ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ τομαρια

      Διαγραφή
  15. Η τύχη μας στα χέρια μας μόνο αν αποβάλουμε εξαρτήσεις από τα κόμματα μιας Βουλής που με τις αποφάσεις της:
    - παραδίδει Εθνική Κυριαρχία με ενισχυμένη πλειοψηφία (όταν ούτε με 100% των βουλευτών δεν είναι δυνατόν να παραδίδεται ούτε σπιθαμή εδάφους).
    - παραδίδει Εθνικό πλούτο με βουλευτές που συμμετέχουν και οι ίδιοι στην λεηλασία
    - καταπατάει βασικά συνταγματικά μας δικαιώματα
    - καταργεί κάθε έννοια κοινωνικής πρόνοιας
    - δεν διεκδικεί κανένα από τα δικαιώματα μας πολεμικών αποζημιώσεων, κλοπών και καταστροφών από την ναζιστική Γερμανία
    - ανέχεται αδιαμαρτύρητα την συμμαχία της κατοχικής κυβέρνησης με τους καθαρόαιμους ναζιστές της Ουκρανίας.
    - με μια αξιωματική αντιπολίτευση που με την προ ετών υποστήριξη του σχεδίου Αννάν το κράτησε ζωντανό, ώστε να επανέλθει σήμερα χειρότερο.

    Αποδεικνύεται εν κατακλείδι ότι αυτοί που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις ερήμην της Κοινωνίας, αλλά και όσοι "αντιπολιτευόμενοι" με την συμμετοχή τους σε αυτό το Εθνικό διαφθορείο, τις νομιμοποιούν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    Δυνάμεις της Κοινωνίας
    http://dinameiskoinonias.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι γεγονός πως ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα είχε κατασκευαστική εταιρία, η οποία μάλιστα, λόγω της αποτελεσματικότητάς της, αναλάμβανε πολλά έργα. Σίγουρα οι σπουδές του Τσίπρα σχετίζονται με την εταιρία αυτή. Βέβαια, τίποτα από αυτά δεν είναι κατακριτέο. Τα υπόλοιπα όμως που αναφέρει το άρθρο δεν μου φαίνονται και πολύ να στέκουν. Ο αρθρογράφος θέλει να μας πει πως ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται για τους μετανάστες λόγω των μεταναστών που ο εργάζονταν στην εταιρία. Με αυτό γελάει ο κάθε λογικός άνθρωπος, ο οποίος γνωρίζει πως η ευαισθησία στο ζήτημα της μετανάστευσης ήταν ανέκαθεν πάγιο γεγονός για τον ΣΥΡΙΖΑ, πολύ πριν αναλάβει την προεδρία ο Τσίπρας, δηλαδή επί Αλαβάνου, αλλά και ακόμα νωρίτερα, εφόσον ο Συνασπισμός (πριν δηλαδή τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία περίοδο που ο Τσίπρας ήταν σχεδόν άγνωστος στους κύκλους του κόμματος) είχε μέσα στην ατζέντα το μεταναστευτικό. Αυτά βέβαια, εξαιρουμένου του γεγονότος πως η απανταχού ριζοσπαστική αριστερά θεωρεί ζήτημα ήθους την ορθή μεταχείριση των μεταναστών, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε, το μοναδικό επιχείρημα που παρατίθεται στο άρθρο, κατά την προσπάθεια να πείσει πως το γραφείο του Τσίπρα είχε στην υπηρεσία του παράνομους εργαζομένους, είναι όχι απλά αβάσιμο, αλλά γελοίο. Κατά τα άλλα, δεν μπορούμε να πιστέψουμε κάτι που λέγεται χωρίς το παρά μικρό, όχι αναγκαστικά πειστικό, αλλά τουλάχιστον σοβαρό επιχείρημα! Έπειτα δεν παρατίθεται κανένα από τα έγγραφα που περιφανεύεται πως έχει στην κατοχή του. Αν και δεν χρειάζεται να αναφερθώ περαιτέρω, θα ήθελα να πω δυο λογάκια ακόμα, έτσι για να ξεφτιλίσουμε τον αρθρογράφο: το άρθρο αναφέρει: " ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, έκανε (και κάνει)". Αναφερόμενος στο πρόσωπο του πατέρα του Πρωθυπουργού, ένας συντοπίτης του τον χαρακτήρισε σε ρεπορτάζ του STAR ως "αείμνηστο", όρος που αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή. Πώς λοιπόν ο τόσο καλά ενημερωμένος αρθρογράφος δεν γνωρίζει πως ο πατέρας Τσίπρας ΔΕΝ μπορεί να "κάνει", διότι πλέον δεν ζει; Θα σχολιάσω και κάτι που έχει πλάκα: " Το ποιος προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και με ποιον τρόπο." Τι εννοεί ο άνθρωπος; Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τότε ένα κόμμα του "μπαίνω και δεν μπαίνω" στη Βουλή, με ποσοστά του 4%. Ποιος νοιάζεται να προωθήσει ένα τέτοιο κόμμα; Πάντως σίγουρα κανένας επιχειρηματίας δεν θα έκανε τέτοια "επένδυση", αν θέλει να λέγεται "επιχειρηματίας". Όσον αφορά τα ζητήματα συνεργασιών μεταξύ της κατασκευαστικής και άλλης εταιρίας, δεν το γνωρίζω, χωρίς να μπορώ όμως και να το αποκλείσω, αλλά ούτε και να το θεωρήσω κολάσιμο. Είπαμε πως πρόκειται για μία πολύ καλή εταιρία, με σωστούς επαγγελματίες. Δεν βρίσκω τον λόγο να ρωτάμε "γιατί κάνει την α ή β συνεργασία" ή "γιατί έβγαλε λεφτά". Αν είναι καλή θα βγάλει λεφτά, πώς να το κάνουμε. ΚΑλύτερο θα ήταν λοιπόν να προσέχουμε τέτοιου είδους άρθρα, το οποία είναι παντελώς αβάσιμα, σε σημείο να μπορούμε να τα θεωρούμε ακόμα και ύποπτα! Και, τέλος πάντων, οι εκλογές πέρασαν. Ο λαός, μετά από τόσες τρομοκρατικές παραφιλολογίες ψήφισε ελεύθερα. Πόσο ποια θα κρατήσει αυτό το άγχος ορισμένων να σταματήσουν για δικό τους συμφέρον την αλλαγή στη χώρα; Αλλά η αλλαγή έγινε και τίποτα δεν μπορεί πια να την σταματήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ! ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗ... ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΗΜΗ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΕΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΩΡΙς ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. .....Μεγαλοαπατεωνας εεεεεε???? Εσυ που κανεις αυτη την αναρτηση τωρα ,δεν εισαι Μεγαλομακακας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ράδιο Αρβύλα όλη η ανάρτηση. Το ότι κάποιος έχει μια κατασκευαστική εταιρεία και αναλαμβάνει έργα δεν λέει τίποτα. Δηλαδή επι χούντας όσοι δεν ήταν του καθεστώτος ήταν άνεργοι ή αρνούνταν να εργαστούν; Μην τρελλαθούμε κιόλας! Το γεγονός ότι ο γιός Τσίπρας παρόλο που προέρχεται απο ευκατάστατη οικογένεια έχει αριστερές-ανθρωπιστικές αντιλήψεις είναι πρός έπαινό του - αντίθετα με κάποιους που δεν έχουν να φάνε και ψηφίζουν Δεξιά, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε εισαι πολυ βλακας φιλε μου τοσα διαβασες και ακομα τον λες ανθρωπιστη και με αντιληψη να σε χαιρονται αυτοι που σε εχουν δες και κανενα βιντεο απο αυτα που ελεγε πριν βγει στην εξουσια μου αρεση που μιξοεκλαιγε κιολας τιποτα δεν εχει κανει και μας παει ολο και ποιο βαθια αν αυτα που κανει τωρα τα ελεγε πριν απο της εκλογες ακομα θα παρακαλουσε για ψηφο

      Διαγραφή
  21. Πριν το 1994 ήρθε στο χωριό μου Περατατα Κεφαλονιάς και ανέλαβε το έργο της ύδρευσης. Ήρθε χωρίς να έχει ούτε ένα Τσαπί. Ήταν μεγαλοεργολάβος έργο του τότε ΠΑΣΟΚ. Κουμπάρος του ΑΚΗ . Έφυγε. Το έργο χάλια. Ακόμη και μέχρι σήμερα δεν έχει Παραληφθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή