Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο Κάρολος Παπούλιας κατήργησε τον πρωθυπουργό Πικραμμένο!

Με πρωτοβουλία της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, για το περιεχόμενο της οποίας ο κ. Παπούλιας θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο.
Το τηλεφώνημα έγινε με πρωτοβουλία της γερμανίδας καγκελαρίου.
Για το περιεχόμενο της συνομιλίας, ο Κάρολος Παπούλιας έχει ήδη ενημερώσει τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό κ. Παναγιώτη Πικραμμένο.
Στην ανακοίνωση τςη Προεδρίας αναφέρεται:


«Με πρωτοβουλία της Καγκελαρίου κ. Άγγελας Μέρκελ πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, για το περιεχόμενο της οποίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό».


Νωρίτερα, ο κ. Παπούλιας υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ελπίδα του ότι στις προσεχείς εκλογές οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα θα καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση.


Εμείς, τώρα, αναρωτιόμαστε:


Τι θέλει η Άνγκελα από τον Παπούλια, ο οποίος στερείται κάθε είδους θεσμικής παρέμβασης (στερούμενος παντός δικαιώματος, με αλλαγές που έκανε ο πολύ καλός του φίλος Ανδρέας Παπανδρέου) στην πολιτική σκηνή της χώρας;


Είναι δυνατόν η Άνγκελα να μιλάει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι με τον πρωθυπουργό; Θέλουν να μας πείσουν πως η Άνγκελα Μέρκελ πήρε τηλέφωνο στον Κάρολο Παπούλια για να συζητήσουν για το πως είναι το πρωινό στην Ελλάδα και την Γερμανία;


Με δεδομένη την τηλεφωνική επικοινωνία Παπούλια - Μέρκελ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας υποβιβάζεται σε... "τηλεφωνήτρια" του πρωθυπουργού Πικραμμένου ή μήπως καταργείται στην πράξη από πρωθυπουργός ο κύριος Πικραμμένος;


Αφού ο κύριος Παπούλιας αρέσκεται να δημοσιοποιεί μέχρι και ανυπόγραφα χαρτάκια, μήπως θα ήταν καλό να δημοσιοποιήσει (ηχητικά) την συνομιλία του με την κυρία Μέρκελ;


Αυτά για τώρα, κύριε Παπούλια. Σας ετοιμάζω και επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία θα σας την καταθέσω σε τσαλακωμένο χαρτάκι, για να την προωθήσετε στους πολιτικούς αρχηγούς...

katohika
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ “ΚΟΠΡΙΤΕΣ” ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ!!!

Κάντε θυσίες κοροϊδα Έλληνες. Σφίξτε κι άλλο το ζωνάρι και αφήστε τα πράσινα και τα γαλάζια παιδιά να τα κονομάνε!!
Δείτε πόσα παίρνει κάθε μήνα ώς επίδομα αλλοδαπής μια υπάλληλος του Βασιλάκη Καϊλα της βουλής, και καθίστε να σας μειώνουν τους μισθούς και να σας κόβουν τις συντάξεις…


Έξι χιλιαρικάκια τον μήνα τσεπώνει η εκλεκτή του Μπόση του Λοβέρδου σύν τον μισθούλη της που καταβαλλεται ακεραιος στην Ελλάδα… Και καθίστε εσείς έλληνες να ψάχνετε δουλειά στα παιδιά σας με 400 ευρώ τον μήνα…
Διαβάστε περισσότερα » »

Το νόημα της ζωής σε 5 φράσεις! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΕΨΗΣ!!!

Φιλόσοφος της ζωής, μια ξεχωριστή γυναίκα που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο η Bronnie Ware…
Μέσα από τις συζητήσεις της με ηλικιωμένους σε οίκους ευγηρίας μας λέει για ποια πράγματα κυρίως μετάνιωσαν αυτοί οι άνθρωποι ένα βήμα πριν το θάνατο.
Συνομιλώντας μαζί τους πέντε είναι τα κύρια πράγματα για τα οποία λειπόντουσαν και μας τα παρουσιάζει…



1. Μακάρι να είχα το θάρρος να ζήσω τη ζωή μου όπως ήθελα και όχι όπως μου επέβαλαν
Αυτό το λένε οι περισσότεροι άνθρωποι όταν συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους έχει σχεδόν τελειώσει και κοιτούν στο παρελθόν είναι εύκολο να δουν πόσα όνειρα έμειναν ανεκπλήρωτα Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εκπλήρωσαν ούτε τα μισά από όσο είχαν ονειρευτεί.
Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να προσπαθήσετε να εκπληρώσετε μερικά από τα όνειρά σας στην πορεία. Από τη στιγμή που αρρωστήσεις είναι πολύ αργά. Η υγεία φέρνει μια ελευθερία που πολύ λίγοι συνειδητοποιούν, έως ότου έρθει ο καιρός και δεν την χάνουν.
2. Μακάρι να μην εργαζόμουν τόσο σκληρά
Αυτό το λένε κυρίως άνδρες ασθενείς. Είναι όλοι αυτοί που δεν πρόλαβαν να χαρούν τα παιδιά τους, δεν κατάφεραν να τα πάρουν μια αγκαλιά, να τα μεγαλώσουν, να χαρούν την εφηβεία τους. Είναι όλοι αυτοί που δεν έψαξαν αγάπη από το σύντροφό τους.
Η Bronnie από την πλευρά της μας συμβουλεύει να απλοποιήσουμε τον τρόπο ζωής μας κάνοντας συνειδητές επιλογές στην πορεία. Δημιουργώντας περισσότερο χώρο στη ζωή σας, γίνεστε πιο ευτυχισμένοι και πιο ανοικτοί σε νέες ευκαιρίες.
3. Μακάρι να είχα το θάρρος να εκφράσω τα συναισθήματά μου
Πολλοί άνθρωποι δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους, προκειμένου να διατηρήσουν ισορροπίες με τους άλλους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είμαστε μέτριοι ως οντότητες. Υπάρχουν πολλές ασθένειες που σχετίζονται με την πικρία και τη δυσαρέσκεια.
Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις αντιδράσεις των άλλων. Ωστόσο όταν αλλάζετε τον τρόπο επικοινωνίας μιλώντας ειλικρινά, θα θέσετε τις σχέσεις σε ένα εντελώς νέο και υγιές επίπεδο.
4. Μακάρι να είχα διατηρήσει επαφή με τους φίλους μου
Συχνά δεν συνειδητοποιούμε τα πραγματικά οφέλη της φιλίας. Ο πολυάσχολος τρόπος ζωής φθείρει τη φιλία. Αυτό όμως που μένει στο τέλος είναι αυτό γι’ αυτό διαφυλάξετε την ως κόρη οφθαλμού.
5. Μακάρι να είχα αφήσει τον εαυτό μου να είναι πιο ευτυχισμένος
Πολλοί δεν είχαν αντιληφθεί μέχρι το τέλος της ζωής τους ότι η ευτυχία είναι μια επιλογή. Είχαν μείνει κολλημένοι σε παλιά πρότυπα και συνήθειες.
Ο φόβος της αλλαγής τους έκανε να προσποιούνται ακόμα και στον ίδιο τους το εαυτό.
Διαβάστε περισσότερα » »

Όξω οι Τούρκοι από την πυρόσβεση

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, “έκοψε” με συνοπτικές διαδικασίες οποιαδήποτε πιθανότητα να αναλάβει τουρκική εταιρεία την πυρόσβεση.
Σε επικοινωνία του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι, υπάρχουν σοβαρά θέματα ασφάλειας και ζήτησε να αποκλειστεί οποιαδήποτε δυνατότητα να πετάξουν ελικόπτερα τουρκικών συμφερόντων πάνω από την Ελλάδα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ,συμφώνησε και ζήτησε από τον ΥΕΘΑ να του στείλει επιστολή στην οποία θα αναφέρονται οι επιφυλάξεις του.
Το ιστορικό
Στο διεθνή διαγωνισμό που προκηρύχτηκε κατατέθηκαν συνολικά 8 προσφορές, από τις οποίες οι 3 έχουν “τουρκικό” χρώμα και άρωμα. Οι δύο ήταν θα λέγαμε αμιγώς τουρκικής εταιρικής προέλευσης και σύνθεσης, ενώ η τρίτη αφορά σ’ ένα κονσόρτσιουμ από λευκορωσικές και ρουμανικές εταιρείες, οι οποίες ωστόσο “πρακτορεύονται” από τουρκική αντιπροσωπεία.
Η τελευταία δε, είναι πιθανότατα αυτή που έχει το προβάδισμα για ν’ αναλάβει την ευθύνη της δασοπυρόσβεσης, με ότι αυτό συνεπάγεται συν του γεγονότος ότι εάν επιλεγεί, για πρώτη φορά θα επιχειρήσουν βαρέος τύπου ελικόπτερα με ενσωματωμένους κάδους, κατασκευής του πρώην ανατολικού μπλοκ επί ελληνικού εδάφους, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Σύμφωνα με στελέχη της Πυροσβεστικής, με τη σύναψη της σχετικής συμφωνίας προκύπτει μεγάλη ωφέλεια για το ελληνικό δημόσιο εάν και όταν συναφθεί η σύμβαση συνεργασίας, καθώς για το καθένα από τα 3 ελικόπτερα βαρέος τύπου με ενσωματωμένους κάδους θα καταβληθούν μισθώματα 260.000 ευρώ λιγότερα απ’ ότι δαπανήθηκαν πέρσι, σε περίπου 540.000 ευρώ ανέρχεται η μείωση της δαπάνης για την εμίσθωση καθενός από τα 2 επίσης βαρέος τύπου ελικόπτερα αλλά με κάδο και περίπου 400.000 ευρώ στο σύνολο και για τα 7 (5+2 τύπου Α και Β αντίστοιχα) που επίσης νοικιάζονται, ενώ θα τεθούν στη δικαιοδοσία χρήσης του ελληνικού δημοσίου για ένα επιπλέον μήνα απ’ ότι συνέβαινε με τις παλιές συμβάσεις.
Ωστόσο, όπως επίσης σημειώνεται από τις ίδιες πηγές, η εταιρεία που θ’ αναλάβει την ευθύνη της δασοπυρόσβεσης δεν θα καταβάλει ούτε εγγυητική επιστολή, αλλά και δεν θα επιβαρυνθεί με τις σχετικά υψηλές φορολογικές κρατήσεις υπέρ του ελληνικού δημοσίου.
Διαβάστε περισσότερα » »

Διαρκεί μόνον 1 λεπτό. Τέτοια μηνύματα πρέπει να τα διαδίδουμε. Προωθείστε το. Μακεδονία.

Μικρογραφία





katohika.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Τρεῖς ρήσεις τριῶν παγκόσμιων ἐξουσιαστῶν. Ἐσύ ἐξακολουθεῖς νά πιστεύεις ὅτι ὅλα αὐτά εἶναι φῆμες-συνομωσιολογίες;;;;


Θρησκεία, πατριωτισμός καί οἰκογένεια θά πρέπει νά διαλυθοῦν, νά ἀπορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό γιά νά φτιάξουμε ἕναν ἑνιαῖο κόσμο, ἕνα παγκόσμιο λαό...
Adam Weishaupt, ἱδρυτής τῶν Illuminati

Τά δάνεια πού χορηγοῦν τό ΔΝΤ καί ἡ παγκόσμια τράπεζα νά δίνονται μέ τόν ὄρο, οἱ χῶρες πού τά λαμβἄνουν νά ἀκολουθοῦν πολιτικές πού θά μειώνουν τόν πληθυσμό τους, ὅπως ἡ στείρωση. Ἐπίσης νά χρησιμοποιηθεῖ καί ἡ τροφή σάν ὅπλο γιά τόν σκοπό αὐτό ὅπως καί ἡ ὑποκίνηση πολέμων εἶναι ἕνα δυνατό ἐργαλεῖο γιά νά μειωθεῖ ὁ πληθυσμός.
Henry Kissinger, Ὑπουργός Ἐξωτερικῶν τῶν ΗΠΑ

Ἡ παροῦσα εὐκαιρία μίας εἰρηνικῆς καί ἀλληλεξαρτώμενης παγκόσμιας τάξης δέ θά...
εἶναι ἀνοιχτή γιά μεγάλο χρονικό διάστημα. Βρισκόμαστε στά πρόθυρα τῆς παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Τό μόνο πού χρειαζόμαστε εἶναι ἡ κατάλληλη μεγάλη κρίση καί τά ἔθνη θά ἀποδεχτοῦν τήν Νέα Τάξη Πραγμάτων.
D. Rockefeller




Διαβάστε περισσότερα » »

Ποιοι κρύβονται πίσω από το ομόλογο που πληρώθηκε ακούρευτo στο Dart Management fund;


Tι είναι αυτό που γράφει ο lobbystas


Όλοι το ψάχνουν. Ποιοι κρύβονται πίσω από το ομόλογο που πληρώθηκε ακούρευτo στο Dart Management fund

Δυστυχώς αυτό το ρεπορτάζ έχει στεγανά. 

Έχει «εμπάρκο» τουλάχιστον για τις δικές μου δυνατότητες. Εύχομαι κάποιος συνάδελφος να το βγάλει (στο βάθος και όχι τη βιτρίνα). 

Η ουσία είναι ότι οι μάγκες πήραν το πακέτο. Το αγόρασαν το Φεβρουάριο στο 75%; Είναι «ταμείο» που χρηματοδοτεί συγκεκριμένο κόμμα; Ποιος πήρε μεγάλη μίζα;
 
Όποιος το ξέρει να το γράψει ανοικτά στα σχόλια. 


 http://ixnos.blogspot.com/2012/05/t-lobbystas.html
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν – Πείτε την αλήθεια ... Του Μ. Ιγνατίου


Η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, για τις μαζικές αναλήψεις καταθέσεων ύψους 700 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες μέσα σε μία μέρα, δημοσιοποιήθηκε ευρύτατα από τα αμερικανικά Mέσα Μαζικής Ενημέρωσης και οι σχολιαστές, πέραν των ειρωνικών σχολίων, έκαναν και δύο σημαντκές τοποθετήσεις:
Πρώτον, η υπό πτώχευση Ελλάδα μπορεί και σήμερα να διακινεί ένα τόσο μεγάλο ποσό, όπως το χαρακτήρισαν, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, και
Δεύτερον, ότι η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο πολιτικό και το τραπεζικό σύστημα έχει αγγίξει, πλέον, το μηδέν.
Η δεύτερη διαπίστωση προκαλεί δικαιολογημένα ανησυχία, διότι όταν ένας λαός χάνει την εμπιστοσύνη του σε όλους και σε όλα, το επόμενο στάδιο είναι η παράδοση. Και είναι φορές –το λέω και από προσωπική εμπειρία- που μπορώ να πω ότι νοιώθω πως σηκώσαμε τα χέρια ψηλά, μή μπορώντας να ανταπεξέλθουμε στις πιέσεις των προσωπικών μας δανειστών, στα έξοδα που αυξάνονται, ενώ την ίδια στιγμή μειώνονται δραματικά τα έσοδα.
Ποιός μπορεί να μιλήσει για το μέλλον, ποιός δύναται να κάνει σχέδια όταν όλα όσα προγραμμάτισε τα προηγούμενα χρόνια με βάση τα έσοδά του, έχουν καταρρεύσει από τα λάθη των πολιτικών και την απερισκεψία του προηγούμενου πρωθυπουργού, ο οποίος οδήγησε τη χώρα χωρίς πρόγραμμα στον σκληρότατο μηχανισμό του ΔΝΤ και της Ε.Ε.
Η κατάσταση είναι όντως τραγική και δεν περίμενα τον  Κάρολο Παπούλια και τους πολιτικούς αρχηγούς να το επιβεβαιώσουν, μιάς και η καθημερινή ενασχόληση με το ΔΝΤ, μου έδωσε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να γνωρίζω την απάνθρωπη αλήθεια των αριθμών. Η φράση, που πρωτοάκουσα τον Μάϊο του 2010  ότι «τα μαθηματικά δεν βγαίνουν» είναι πολύ πιό αληθινή από κάθε άλλη φορά.
Παρ’ όλα αυτά, και παρά το γεγονός ότι ο ανώτατος πολιτειακός άνδρας της χώρας δημοσιοποίησε μέσω των πρακτικών των συναντήσεών του με τους πολιτικούς αρχηγούς μία πολύ μεγάλη αλήθεια, ο λαός δεν πίστεψε. Όλοι έχουμε ακούσει συμπολίτες μας να αμφισβητούν τους αριθμούς και έχουν κάθε δίκιο να το κάνουν, διότι όλα τα προηγούμενα χρόνια οι πολιτικοί τους φλόμωσαν στο ψέμα. Αλλά, δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, ότι οι τράπεζες καταρρέουν γρήγορα και σταθερά, ότι τα ταμεία είναι μείον, ότι στα νοσοκομεία παρατηρείται έλλειψη φαρμάκων, ότι πολλές εταιρείες έχουν μήνες να πληρώσουν τους υπαλλήλους της, ότι η φτώχεια κυριαρχεί και ο κίνδυνος για την πατρίδα μας είναι μεγάλος.
Εφόσον οι αριθμοί που αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι αληθινοί και με δεδομένη την αρνητική γραπτή αναφορά του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου προς τον κ. Παπούλια για την ελληνική οικονομία και την προειδοποίηση του ότι το τέλος είναι κοντά, δεν νομίζουν οι αρμόδιοι πως πρέπει να μιλήσουν καθαρά και δημόσια στο λαό; Οταν ο Ελληνας πολίτης πληροφορείται με διαρροές ότι η οικονομία και η χώρα καταρρέουν, λογικό είναι να μην πιστεύει. Διότι νοιώθει πως και οι αριθμοί τίθενται στη διάθεση της «μνημονιακής προπαγάνδας» και πιστεύει δικαιολογημένα πως εκβιάζεται ενόψει των εκλογών.
Επειδή, λοιπόν, φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητούνται τα πάντα, πρέπει να αναλάβει κάποιος εκ των αρμοδίων να δημοσιοποιήσει την πραγματική κατάσταση της χώρας. Με αριθμούς και αποδείξεις. Αισθάνομαι πως ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται τα γεγονότα, προκαλεί αντίδραση, ακόμα και από πολίτες που θα ανέμενε κανείς πως γνωρίζουν κάτι παραπάνω από εμάς τους υπόλοιπους, που δεν σκαμπάζουμε από «υψηλή οικονομική πολιτική».
Ο λαός αναζητά την αλήθεια και πιστεύω πως δεν έχει τη δυνατότητα, αυτή τη στιγμή, να την αποκτήσει. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που διακρίνεται από σύνεση, θα έπρεπε μόλις έλαβε γνώση των αριθμών, να ασκήσει το δικαίωμα του διαγγέλματος και να μιλήσει από καρδιάς στο λαό. Στο σημείο που έφτασαν τα πράγματα, είναι αδύνατον να «μαγειρευθούν» οι αριθμοί και να κρυφθεί η αλήθεια. Ο λαός επιθυμεί και δικαιούται την αλήθεια. Και αν ειπωθεί η αλήθεια χωρίς ωραιοποιήσεις και σαντιγύ, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να ξαναβάλει πλάτη, όπως έπραξε τον πρώτο χρόνο, όταν χωρίς ουσιαστικές και σοβαρές διαμαρτυρίες έκανε τις θυσίες, τις οποίες δεν εκμεταλλεύθηκε η κυβέρνηση για να υλοποιήσει το Μνημόνιο, που ίδια Η επέλεξε ότι αρμόζει στην Ελλάδα και το λαό της.
Στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε μία μεγάλη κουβέντα, και θα την παραθέσω για την περίπτωση που δεν διαβάστηκε με προσοχή. Τόνισε τα εξής:
«Με την ιδιότητά μου του μέχρι πρότινος Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών έχω πλήρη συνείδηση αυτών που είπε και ο Πρωθυπουργός, αυτών που είπε και ο κ. Προβόπουλος. Αλλά, ξέρετε, αυτά πρέπει να ειπωθούν στον ελληνικό λαό από αυτούς. Δηλαδή υπάρχει ένα τεκμήριο αμφισβήτησης για το τι λένε τα κόμματα και έχουμε υποστεί με πολύ έντονο τρόπο τις συνέπειες αυτού του τεκμηρίου αμφισβήτησης της ειλικρίνειάς μας. Μιλάμε την αλήθεια. Η γλώσσα της αλήθειας δεν είναι αρεστή. Πρέπει και ο κ. Παπαδήμος και ο κ. Προβόπουλος και όλοι να μιλήσουν με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Δεν θέλω να μιλάνε οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών θεσμών ούτε του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Πρέπει αυτή η υπόθεση της Δημοκρατίας να είναι μια ελληνική υπόθεση, μια υπόθεση του κυρίαρχου ελληνικού λαού, αλλά τα αρμόδια όργανα κατά το Σύνταγμα και το νόμο, δηλαδή ο Πρωθυπουργός και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, οφείλουν να μιλήσουν και να μιλήσουν καθαρά».
Η εποχή που τα μισόλογα ήταν (και είναι) το χαρακτηριστικό του πολιτικού λόγου, πέρασε και δεν θα ξανάρθει πιά. Τώρα είναι η ώρα των λόγων και των πράξεων. Όποιος πολιτικός εκστομίσει την αλήθεια και τη συνοδεύσει με την αρμόζουσα συγνώμη για τα μύρια λάθη του παρελθόντος, θα επιβραβευθεί. Οσοι επιμένουν να επιλέγουν τη μισή αλήθεια, θα υποστούν πανωλεθρία και θα γίνουν αποδέκτες της οργής του λαού, όπως και στις 6 Μαΐου…
Follow on twitter@mignatiou
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Ξεπούλησαν "ασημικά" και "χρυσαφικά" μέσα σε μία μόλις ημέρα


Η "αξιοποίηση" της περιουσίας του δημοσίου από την τρόϊκα ΠαΣοΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ή αλλιώς "αγαπούλα, πούλα (δώστα τζάμπα τα πάντα όλα)"
Με το ΦΕΚ 1363 της 26ης Απριλίου 2012 (λίγο πριν τις εκλογές), “μεταβιβάζονται και περιέρχονται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.” κατά πλήρη κυριότητα, οι ακόλουθες κινητές αξίες εταιριών (σσ. εννοεί μετοχές), μαζί με τα σχετικά δικαιώματα ψήφου, οι οποίες ανήκουν στην κυριότητα του Δημοσίου και περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015 (σσ. αυτό που ψήφισαν όλα μαζί τα τρία συνεταιράκια ΠαΣοΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ σώζοντάς μας για πολλοστή φορά, αν θυμάστε)”.
Τι μεταβιβάζεται (ο κατάλογος βρίσκεται στην σελίδα 12 του .pdf, πάρτε πρώτα κάνα υπογλώσσιο ή το χάπι πιέσεως καλού κακού);
  • 51% απο τον ΟΛΠ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε)
  • 51% του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
  • 65 % της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε.
  • 34 % της ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε
  • 34 % της ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
  • 13,697% του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε
  • 81% της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.
  • 25% της ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.
  • 17% της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
  • 34% του ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.
  • 92% της ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
  • 100% του ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.
  • και τέλος 55% της ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΡΚΟ Α.Ε.
Ποιοι υπογράφουν; Οι κάτωθι σωτήρες-υπουργοί
  • Σαχινίδης (με το σπινθηροβόλο βλέμμα του πιστού υπηκόου της Μέρκελ και του ΔΝΤ)
  • Διαμαντοπούλου (χωρίς χαρακτηρισμό)
  • Βορίδης (χωρίς τσεκούρι)
  • Παπακωνσταντίνου (για το καλό και την σωτηρία της πατρίδας μας)
  • Κουτρουμάνης (τα “χωσε” και στην τρόϊκα σήμερα που παρέδιδε το υπουργείο ο παλλήκαρος)
  • Γερουλάνος (αξύριστος και με στυλ όπως πάντα)
Ας θυμόμαστε λοιπόν την μεγάλη λεηλασία γιατί σε λίγο θα ‘χουμε πάλι εκλογές, κι ακόμα οτι ΠαΣοΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ έσπευσαν πρώτοι και καλύτεροι να πιάσουν στασίδι με στελεχάρες τους στο περίφημο “Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.”.
Οχι τίποτ’ άλλο. Για να ξέρουμε τι να ΜΗΝ ψηφίσουμε τουλάχιστον.
ΥΓ. Ευχαριστώ τον φίλο για το email με τα στοιχεία
ΥΓ2. Εισαγγελέα, έχε το νου σου οταν και αν γίνουν μεταβιβάσεις. Πέφτει η μίζα σύννεφο διεθνώς όταν αλλάζουν χέρια περιουσιακά στοιχεία κάποιου δημοσίου (αποκρατικοιήσεις το καλλιτεχνικό τους)…
Διαβάστε περισσότερα » »

«Αδυναμία» στην Παθολογική Κλινική του «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας-Απο Σάββατο 19/5 εώς 31/5 τα επείγοντα παθολογικά περιστατικά θα εξυπηρετούνται στο «Μαμάτσειο»

Λόγω της σοβαρής έλλειψης Ειδικών Ιατρών Παθολόγων στην Παθολογική Κλινική του «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» Νοσοκομείου και προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες τις περιοχής η Διοίκηση ενημερώνει ότι από το Σάββατο 19 Μαΐου έως και Παρασκευή 31 Μαΐου θα εφημερεύει για τα επείγοντα παθολογικά περιστατικά το Διασυνδεόμενο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ.
 Η ρύθμιση αυτή αφορά στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μόνο για τους εσωτερικούς ασθενείς.
Σε ότι αφορά τα τακτικά περιστατικά θα εξυπηρετούνται από τα Παθολογικό Ιατρείο που θα λειτουργεί κανονικά τις πρωινές ώρες 09:00-14:00 στο ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ Νοσοκομείο για τους ασθενείς.

kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

14η Ανθοκομική Έκθεση Πτολεμαϊδας 24-29/5

Η Δήμαρχος και το Δ.Σ. του Δήμου Εορδαίας σας προσκαλούν στην έναρξη  της 14ης  Ανθοκομικής Έκθεσης  την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 στις 8.00 μ.μ. στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως   28 / 05 / 2012
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ


Ο ελάχιστος σεβασμός, δεν βλάπτει κ. Τσίπρα 
O Αλέξης Τσίπρας, στη σημερινή ορκωμοσία στη Βουλή αρνήθηκε να φιλήσει τον Σταυρό όταν του προτάθηκε, σνομπάροντας ακόμα και τον συμβολισμό τόσο του Ιερού Συμβόλου, όσο και της στιγμής.

Φυσικά, είναι ελεύθερος να το κάνει.

Ωστόσο, θα πρέπει να συνηθίσει, ότι εκτός από τον στενό πυρήνα του κόμματός του που... έχουν την ίδια άποψη για το θέμα, τώρα υπάρχουν και εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος που εκπροσωπεί, πλέον, στη Βουλή, που σέβονται τον Σταυρό και δεν τους ήταν ό,τι πιο προσφιλές να τον αποστρέφεται όταν του προτάσσεται, προκαλώντας την… αποστροφή τους.
Του Γιώργου Θεοχάρη


by Siglitiki
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ..... ΚΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ....!!! ΒΙΝΤΕΟ‏




ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ! ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ! ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣEI! ΟΛΟΝ ΦΩΣ!!! ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΙΣ..... ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ...


Διαβάστε περισσότερα » »

Γιατί ρε αλήτες;

 Πριν μια εβδομάδα, παροτρύναμε όλους σας να πάτε να ετοιμάσετε τις φορολογικές δηλώσεις σας, πριν πάτε να ψηφίσετε.
poleitai50dis-128
Δείτε στο παρακάτω εκκαθαριστικό, τα χάλια τους, δείτε τα ρεζιλίκια τους, δείτε γιατί καθάρματα μιλάμε.

Ανδρόγυνο με 27.000 €+-9.800 € εισοδήματα, που μέχρι πέρυσι και για πολλά χρόνια πίσω, είχαν επιστροφή φόρου , εφέτος καλούνται να πληρώσουν...
4.458 €.

Γιατί ρε καλόπαιδα να σας δώσουν τόσα χρήματα; Και να πω, ότι θα πιάσουν τόπο πάει στο διάολο. Σε τοκογλύφους θα τα δώσετε ρε ακατανόμαστοι!

Από πού και ως που τόσο χρήματα; Γιατί, τους προσφέρετε σχολεία; Τους προσφέρετε υγεία; Τους προσφέρετε ασφάλεια; Τους παρέχετε δημοτικές υπηρεσίες; Γιατί σκατά λόγους να σας δώσουν τόσα χρήματα; Αφού θα πληρώσουν στον γιατρό, θα ξηλωθούν στον δάσκαλο, θα στεγνώσουν σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες! Γιατί ρε κοπρόσκυλα;
EKKATHARISTIKO
Ξεσκίστε τους

απο τον έφορο
makeleio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Με το ΕΤΑΚ το πρώτο κυβερνητικό αλαλούμ


Το πρώτο κυβερνητικό αλαλούμ σημειώθηκε με αφορμή τη διαρροή της πληροφορίας ότι ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς αποφάσισαν στο υπουργικό συμβούλιο να σταλούν άμεσα τα ΕΤΑΚ των ετών 2009 και 2010. Το πρωθυπουργικό γραφείο διέψευσε την σχετική είδηση, οι πληροφορίες όμως επιμένουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες για το έτος 2009 είναι έτοιμα περίπου 200.000 εκκαθαριστικά σημειώματα ενώ απλήρωτα μένουν 1.370.000 εξαιτίας λαθών και παραλείψεων στην εκκαθάριση του τέλους ακινήτων.
Όπως σημειώνει το «Πρώτο Θέμα» από τα 200.000 εκκαθαριστικά τα εκατό χιλιάδες είναι μηδενικά ή ποσού κατώτερου των 27 ευρώ και δεν εισπράττονται.

Εκατό χιλιάδες ιδιοκτήτες θα κληθούν να καταβάλουν συνολικά 70 εκατ. ευρώ με μέση τίμη φόρου 700 ευρώ, ο οποίος θα έπρεπε να έχει καταβληθεί μετρητοίς μέχρι τέλη Μαΐου.

Διάψευση του πρωθυπουργικού γραφείου

Το πρωθυπουργικό γραφείο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει την ύπαρξη της εντολής του κ. Πικραμμένου προς τον κ. Ζανιά.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με αφορμή πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ως προς τα λεχθέντα κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, και προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζονται τα εξής:

Στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου έγινε πράγματι συζήτηση για την κατάσταση της Οικονομίας και για την πορεία των δημόσιων οικονομικών. Ο Υπουργός Οικονομικών είπε ότι θα ενημερώσει λεπτομερώς, σύντομα, για την πορεία των εσόδων και των δαπανών, αφού προηγουμένως λάβει αναλυτικά στοιχεία από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Επισημάνθηκε επίσης ότι ο εισπρακτικός μηχανισμός δεν πρέπει να δείξει σημάδια χαλαρότητας –όπως συνήθως συμβαίνει σε προεκλογικές περιόδους– ειδικά στις παρούσες συνθήκες.

Στο πλαίσιο της συζήτησης έγινε αναφορά και στο ΕΤΑΚ, δίχως να υπάρξει αναλυτική εξέταση του θέματος και δίχως να δοθεί οιαδήποτε συγκεκριμένη εντολή από τον Πρωθυπουργό στον υπουργό Οικονομικών. Επίσης δεν συζητήθηκε το ζήτημα της χρονικής επάρκειας των ταμειακών διαθεσίμων.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η διασπορά ανυπόστατων πληροφοριών και η καλλιέργεια πρόσθετης ανησυχίας στη δοκιμαζόμενη κοινωνία μόνο προβλήματα προκαλούν».




newpost
Διαβάστε περισσότερα » »

Η "ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ", ΤΟ ΝΕΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ

«Αναπνοή του διαβόλου» ονομάζεται το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό του κόσμου που κάνει ήδη θραύση στους δρόμους της Κολομβίας και όχι άδικα, αφού μπορεί να φέρει τους χρήστες του τετ-α-τετ με τον θάνατο, να μπλοκάρει την ελεύθερη βούλησή τους, να σβήσει τη μνήμη τους και να τους μετατρέψει σε ζόμπι.

Η σκοπολαμίνη, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, είναι μια ουσία που προέρχεται από φυτό της Νότιας Αμερικής και τα αποτελέσματά της στον οργανισμό είναι άμεσα και σοκαριστικά.

Το πιο τρομακτικό από όλα ωστόσο, είναι η ευκολία με την οποία μπορεί να χορηγηθεί.

«Μπορείς να τη φυσήξεις στο πρόσωπο ενός περαστικού στον δρόμο και μέσα σε μερικά λεπτά αυτό το άτομο να βρεθεί υπό την επήρεια του ναρκωτικού χωρίς να το καταλάβει, καθώς η σκοπολαμίνη είναι άγευστη και άοσμη. Μπορείς να τον οδηγήσεις όπου θες εσύ. Γίνεται σαν παιδί» εξηγεί ο Ντεμένσια Μπλακ, έμπορος ναρκωτικών από την Μπογκοτά, επισημαίνοντας ότι μπορεί να μετατρέψει τους χρήστες σε κανονικά ζόμπι, αποτρέποντας τον σχηματισμό μνήμης.

Ακόμα και μετά το πέρας της επίδρασής του επομένως, οι χρήστες δεν μπορούν να θυμηθούν τι τους συνέβη.

Στην αρχαιότητα η συγκεκριμένη ουσία, που προέρχεται από τα δέντρα Μπορατσέρο, χορηγούνταν στις συζύγους νεκρών Κολομβιανών ηγετών κι εν συνεχεία τους έδιναν την εντολή να μπουν στους τάφους τους, όπου τις έθαβαν ζωντανές. Λέγεται μάλιστα ότι οι Κολομβιανές μητέρες προειδοποιούσαν τα παιδιά τους να μην αποκοιμηθούν ποτέ κάτω από τα δέντρα αυτά.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα » »

Οριστικό αμερικανικό «χαστούκι» σε Σκόπια και Τουρκία…

http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2012/05/FYROM_Turkey.jpg

Η διεύρυνση του ΝΑΤΟ δεν συμπεριλαμβάνεται στην ατζέντα της επικείμενης συνόδου κορυφής της Συμμαχίας στο Σικάγο, επισήμανε η επικεφαλής ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Λευκού Οίκου, απαντώντας σε ερώτηση για την αίτηση ένταξης της ΠΓΔΜ.

Σε συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε ότι η ΠΓΔΜ θα έχει την ευκαιρία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ όταν υπάρξει πρώτα συμφωνία για το θέμα του ονόματος με το οποίο θα ενταχθεί στη Συμμαχία.

Επίσης, επισήμανε ότι θα υπάρξει συνάντηση υπουργών Εξωτερικών των χωρών που επιθυμούν να ενταχθούν στη Συμμαχία και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται, όπως είπε, να λάβει μέρος και ο υπουργός της πΓΔΜ, όπου εκεί θα συζητηθεί το θέμα, μόνο όμως σ’ αυτό το επίπεδο.



Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαιτέρως δυσμενής τόσο για τους Σκοπιανούς όσο και για τον πάτρωνά τους, την Τουρκία, η οποία σε μια απόδειξη των ιδιαίτερα φιλικών αισθημάτων και την ανησυχία για το μέλλον της Ελλάδας, φροντίζει να θέτει υπό την κηδεμονία της οποιαδήποτε χώρα έχει έστω και ελάχιστα προβλήματα με την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή ο Γκρουέφσκι εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται ότι το μέλλον της σταθερότητας της χώρας του δεν θα κριθεί ούτε στην καπήλευση της Ιστορίας, ούτε στην… οθωμανική τρυφερότητα της Άγκυρας.

Ας ελπίσουμε ότι όλες οι εγχώριες πολιτικές δυνάμεις θα αντιληφθούν αυτή την απλή αλήθεια και δεν θα δώσουν περιθώριο με την ανοχή και την – σε βαθμό… παρεξηγήσεως – διαλλακτικότητα που εμφανίζουν μπροστά σε αδίστακτους πολιτικούς όπως ο Γκουέφσκι.

defence-point.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ;;;

Πρόσφατα στην πόλη της ΟΚΛΑΧΟΜΑΣ βρέθηκαν κόκαλα ενός γιγαντιαίου δεινόσαυρου. Αυτό δεν είναι το περίεργο. Το περίεργο είναι ότι μέσα στην κοιλιά του δεινοσαύρου βρέθηκε ένας ανδρικός σκελετός που δεν είναι άνθρωπος ούτε πίθηκος όπως λέει ο Δρ Δαβίδ Posvby, ηγέτης μιας κυβερνητικής ομάδας που μελετά τα οστά του δεινοσαύρου. Ο σκελετός που βρίσκεται μέσα στην κοιλιά του δεινοσαύρου είναι ελαφρύς , έχει ένα δυσανάλογα μεγάλο βολβοειδές κρανίο και οι υποδοχές των ματιών είναι αμυγδαλοειδή. Το όλο εύρημα χρονολογείτε ότι είναι 110 εκατομμύρια χρόνια πριν .
"Δεν μπορώ να σας πω ακόμα ακριβώς τι είναι εκείνο το πράγμα που κατάπιε ο δεινόσαυρος ,αλλά μπορώ να σας πω ένα πράγμα θετικά. Δεν είναι άνθρωπος και δεν είναι βεβαίως οποιοδήποτε είδος πίθηκου." Αυτά είπε ο Δρ Δαβίδ....

Η πρόσφατη ανακάλυψη στην Οκλαχόμα έδειξε ότι ο δεινόσαυρος ήταν περίπου 60 τόνους και ήταν ένας από τους μεγαλύτερους δεινοσαύρους που υπήρχε στη γη. Ήταν τόσο βαρύς που κάθε του βήμα προκαλούσε μικρούς σεισμούς στην γύρω περιοχή.
Η έκπληξή τους όμως ήταν μεγάλη όταν στην κοιλιά του δεινόσαυρου βρέθηκε άθικτος ένας σκελετός ανδρός, στο μέγεθος μικρού παιδιού, με κρανίο που έμοιαζε με αυτά που δείχνουν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Πήραν τον σκελετό και το μετέφεραν στο εργαστήριο της Ουάσιγκτον του Δρ Posvby's για την περαιτέρω έρευνα. Εκεί δόθηκαν εντολές να μην ειπωθεί τίποτα στον Τύπο για την εύρεση του εξωγήινου.
Ο Δρ Posvby όμως έχει δημοσιεύσει ο ίδιος λίγες πληροφορίες για το πλάσμα που βρέθηκε.
"Το πλάσμα που βρέθηκε στο δεινόσαυρο είχε ύψος περίπου 4 πόδια και περπατούσε όπως εμείς. Το μέγεθος του εγκεφάλου του δείχνει ότι ήταν ευφυές ον , πολύ περισσότερο από εμάς. Ήταν χορτοφάγο και είναι δυνατό ότι αυτός ο μικρός εξωγήινος να πήρε από κοντά τον δεινόσαυρο, ίσως θέλοντας να τον μελετήσει καθισμένος σε ένα κλαδί δέντρου. Εκεί μπορεί να έγινε το ατύχημα μια που το γεύμα του δεινοσαύρου ήταν ένας τόνος φύλλα και χόρτα την ημέρα."
Το νέο εύρημα όπως οι λένε εμπειρογνώμονες αποδεικνύει ότι οι επισκέπτες από το διάστημα στην γη ήρθαν από τους προϊστορικούς χρόνους ακόμη .
Ε-ΡΟΔΙΟΣ
[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα » »