Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Προσοχή στη Θράκη μας ...Μόνο τυχαίες δεν είναι οι δηλώσεις των Τούρκων !

Αντίδραση τώρα ...Αύριο ίσως να είναι πολύ αργά !
Την επομένη των Εθνικών  εκλογών έχουμε ένα μπαράζ δηλώσεων απο την αλεπού της Τούρκικης διπλωματίας  Αχμετ Νταβούτουγλου και εν συνεχεία από τον δήθεν ευρωπαιστή  Μπαγίς !

Οι Βουλευτές της μειονότητας που εκλέχθηκαν θέτουν θέμα Τουρκικής Μειονότητας και δεν αναφέρονται σε θρήσκευμα αλλά σε ταυτότητα!
Το να αποδεχθούμε από το κράτος των Αθηνών ότι έχουμε Τουρκική μειονότητα στη Θράκη μας ή να αποδεχθούμε τις βλακείες των κομμάτων όπου τυχάρπαστοι πολιτικοί αντί λίγων ψήφων δίνουν γη και ύδωρ στο Τουρκικό Προξενείο να υπενθυμίσουμε την πλήρη αποδοχή στο πρόγματα του Σύριζα όχι οτι άλλα κόμματα όπως η ΔΗΜΑΡ ,ούτε η  τροπολογία που πέρασε με εντολή της Μπακογιάννη υπέρ των χώρων λατρείας των Μουσουλμάνων και να υπενθυμίσουμε την επιστολή των τεσσάρων επισκόπων της Θράκης για μεροληπτική υπέρ των Μουσουλμάνων !
Η Αθήνα προσπαθεί στα πλαίσια του δήθεν πολιτισμού προφίλ και της δηθεν ανεξιθρησκίας δίνουν τα πάντα στους Τούρκους 
Κοντεύουμε να παραδεχθούμε και να αποδεχθούμε ότι έχουμε συγκυβέρνηση στη Θράκη  ...Ενα ακόμη στοιχείο ειναι η Προκήρυξη των δήμων που εκλέχθηκαν Μουσουλμάνοι  να υιοθετήσουν την Τουρκική γλώσσα  κόντρα στις οδηγίες  Κυρίαρχου Κράτους !!
Εμείς έχουμε ενα κακό δεν βλέπουμε το πρόβλημα αλλά το κρύβουμε κάτω απο το χαλί ...Στο ίντερνετ τα άρθρα είναι πάμπολλα αλλά στα κανάλια και τις εφημερίδες το πρόβλημα απλά δεν υπάρχει !

Αν δεν το αντιμετωπίσουμε άμεσα θα περάσουμε σε συνδιοιήκηση και σε λίγους μήνες με την κατάλληλη προπαγάνδα και τις στοχευμένες προβοκάτσιες που θα γίνουν θα υποχρεωθούμε σε μια χαλαρή αυτοδιοίκηση ...Το επόμενο βήμα  ανεξαρτοποίηση και ο Χαμός ..

Προσοχή και άμεση αντιμετώπιση των απειλών του Αχμέτ ....Πότε ,πώς; Το ΥΠΕΞ άμεσα αλλά και καταγγελία για  αυτό που γίνεται και είναι ...Η Τουρκία βάζει χέρι στα εσωτερικά της Ελλάδος με πρόσχημα την προστασία της Τουρκικής και όχι Μουσουλμανικής μειονότητας ...Εμείς το δώσαμε αυτό το δικαίωμα και κυρίως οι Πολιτικοί με τις πράξεις τους !





Αλλά να αντιδράσουμε τώρα ...Αύριο ίσως να είναι πολύ αργά !
Διαβάστε περισσότερα » »

Συγκαλεί πολεμικό συμβούλιο ο Ρ.Τ. Ερντογάν .




Εκτάκτως μεταβαίνει στην Άγκυρα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά το επεισόδιο της κατάρριψης του τουρκικού αεροσκάφους, στη Συρία. Ο Τούρκος πρωθυπουργός βρισκόταν εν πτήση για την Κωνσταντινούπολη όταν έγιναν γνωστές οι αναφορές για το επεισόδιο δίνοντας εντολή για επιστροφή στην Άγκυρα.

Μάλιστα ο Τούρκος πρωθυπουργός συγκαλεί εκτάκτως το συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας για να εξεταστεί η κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τη κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το τουρκικό F-4E/2020 (κατ΄ άλλες πηγές RF-4E) κατέπεσε τουλάχιστον 1 με 2 ν.μ. εγγυτέρα στις ακτές της Συρίας από ότι μεταδιδόταν αρχικά. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η Συρία εξέφρασε τη λύπη της για το επεισόδιο αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί. .

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Έρχεται το τριπλό χαράτσι στα ακίνητα !

«Καυτός» Σεπτέμβριος για 670.000 ιδιοκτήτες.
oikodomi-polykatoikia-xaratsi
Ραντεβού το φθινόπωρο δίνει το υπουργείο Οικονομικών με περίπου 170.000 φορολογούμενους που κατείχαν την 1η Ιανουαρίου 2010 ακίνητη περιουσία αξίας μεγαλύτερης των 400.000 ευρώ και με τουλάχιστον άλλους 500.000 που κατείχαν την 1η Ιανουαρίου 2011 ακίνητα συνολικής αξίας 200.000 ευρώ, προκειμένου να τους αποστείλει τα εκκαθαριστικά σημειώματα για την είσπραξη του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας των ετών 2010 και 2011.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, αυτές τις ημέρες η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων αποστέλλει μέσω e-mail σε περίπου 60.000 φορολογούμενους των οποίων η ακίνητη περιουσία που κατείχαν την 1η Ιανουαρίου του 2009 δεν κατέστη δυνατό να αποτυπωθεί σωστά στο ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο με τα στοιχεία των ακινήτων όλων των φυσικών προσώπων το οποίο είχε καταρτιστεί με βάση τα υποβληθέντα έντυπα Ε9 των ετών 2005-2009. 

Με τα μηνύματα αυτά, οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι καλούνται να διορθώσουν οι ίδιοι την εικόνα της περιουσιακής του κατάστασης ώστε να καταστεί δυνατή και σε αυτούς η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων και της έκτακτης εισφοράς στη μεγάλη ακίνητη περιουσία για το 2009.



 Newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Γιώργος Δακής: Ζήτησε χρήματα για την κατασκευή ατμοηλεκτρικού σταθμού Πτολεμαϊδα 5 από τον Φούχτελ

Τη συνδρομή της Γερμανικής κυβέρνησης ώστε να προωθήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αίτημα χρηματοδότησης της κατασκευής του νέου ατμοηλεκτρικού σταθμού Πτολεμαϊδα 5, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, από τον γερμανό ομοσπονδιακό υφυπουργό Εργασίας και εντεταλμένο της γερμανίδας καγκελαρίου για τις ελληνογερμανικές αυτοδιοικητικές σχέσεις, Χανς Γιοακίμ Φούχτελ. Συγκεκριμένα ο κ. Δακής επισήμανε την ανάγκη υποστήριξης, από την γερμανική πλευρά, του αιτήματος για τη χρηματοδότηση της ΔΕΗ από το νέο ταμείο επιμερισμού του κινδύνου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων ώστε να καλυφθεί το 50% της χρηματοδότησης για τη δημιουργία του νέου ατμοηλεκτρικού σταθμού. Παράλληλα ζήτησε παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση της μη εφαρμογής της εξίσωσης των τιμών πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης για τη Δυτική Μακεδονία που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, της λήψης πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της απασχόλησης και της αντιμετώπισης της έλλειψης φαρμάκων στο χώρο της υγείας.
Από την πλευρά του ο κ. Φούχτελ απάντησε ότι θα μεταφέρει τα παραπάνω αιτήματα στη χώρα του ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης. Εκεί συναντήθηκε με εκπροσώπους των οικονομικών φορέων της περιοχής και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την επαγγελματική κατάρτιση επαγγελματιών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Γερμανία. Ο γερμανός αξιωματούχος απηύθυνε, μάλιστα, πρόσκληση στην περιφέρεια και το ΕΒΕ για τη δημιουργίας ομάδας εκπροσώπων φορέων που θα μεταβούν στη Γερμανία προκειμένου να έχουν επαφές με αντίστοιχους φορείς.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Δ.Ε.ΤΗ.Π.:Τμηματική εξόφληση οφειλών σε όσες οικοδομές αδυνατούν να συγκεντρώσουν το σύνολο των οφειλομένων ποσών

Πληροφορούμε τους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης ότι μέχρι σήμερα 22 Ιουνίου 2012, οι οφειλές προς την Δ.Ε.ΤΗ.Π., ανέρχονται σε 1.906.786,32 € που αντιστοιχούν σε 1.130 οικοδομές.
Λόγω των οφειλών κατανάλωσης, η Δ.Ε.ΤΗ.Π. αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις της, επειδή η Τηλεθέρμανση ΔΕΝ χρηματοδοτείται από δημόσιους πόρους αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τους καταναλωτές της.
Σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών μας και λόγω εφαρμογής του νέου πληροφοριακού συστήματός μας, παρέχουμε την δυνατότητα τμηματικής εξόφλησης των οφειλών. Όσες οικοδομές αδυνατούν να συγκεντρώσουν το σύνολο των οφειλομένων ποσών, πρέπει να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς μέχρι την 17η Σεπτεμβρίου 2012, ώστε να μην προβούμε σε διακοπή της παροχής για την επόμενη χειμερινή περίοδο.


Διαβάστε περισσότερα » »

Μόνιμη λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης επιχειρεί να δώσει η ΔΕΥΑΠ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής by-pass από την παλιά μεγάλη δεξαμενή υδροδότησης, προς την καινούργια, καθώς το νερό δεν επαρκεί, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην τροφοδοσία του δικτύου ύδρευσης.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Πτολεμαϊδας, σύμφωνα με τον πρόεδρο Δημήτρη Τσαγκαλίδη, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα λειψυδρίας στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες  κατά την περίοδο του καλοκαιριού, δεδομένου ότι οι ανάγκες σε νερό  είναι αυξημένες.
Πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα, στο οποίο η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ, προσπαθεί να δώσει μόνιμη λύση.


Διαβάστε περισσότερα » »

Ο. ΡΕΝ , Κ. ΛΑΓΚΑΡΝΤ -- ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ...!!!


Ο Επίτροπος Όλι Ρεν επιβεβαίωσε ότι η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα για να εξετάσει το τι έχει μείνει πίσω από το πρόγραμμα στήριξης, τι έχει τηρηθεί και ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις και κατόπιν θα αποφασισθεί τι πρέπει να αλλάξει από το πρόγραμμα. Συμπέρασμά: Νέα μέτρα με την δικαιολογία του "εκτροχιασμού" του προγράμματος.

Ανάλογη η τοποθέτηση της Κ.Λαγκάρντ, που ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να μιλήσει για αναθεώρηση του Μνημονίου, σημειώνοντας όμως πως οι επόμενες κινήσεις θα εξαρτηθούν από τα συμπεράσματα των ελεγκτών της Τρόικας και βάσει αυτώνθα ληφθούν αποφάσεις για την σωστότερη «προσέγγιση» της ελληνικής υπόθεσης, για τα «εργαλεία και τους σωστούς χρόνους εφαρμογής τους»! 
Η Ελλάδα επανεπιβεβαίωσε στους υπουργούς Οικονομικών της Eυρωζώνης ότι θέλει να παραμείνει στο ευρώ, δήλωσε αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίασης του Eurogroup o πρόεδρός του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΝΕΑΡΗ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟ


eleni-liaskaΖητήματα και πολλές συζητήσεις θα προκαλέσει η τοποθέτηση της Ελένης Λιάσκα, ηθοποιού, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εμφανίζεται να παίρνει το μέρος της Χρυσής Αυγής, κάνοντας κριτική στους πολιτικούς και σχολιάζοντας την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου.
Η νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά, «Καφέ της Χαράς», έγραψε τα εξής:
«Συναγερμός. Η δημοκρατία κινδυνεύει. Οι βουλευτές μας. Οι άνθρωποι που έκαναν τόσο υπερήφανη την Ελλάδα υποφέρουν κάτω από την δεσποτική τυραννία του συστήματος της Χρυσής Αυγής. Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Η Χρυσή Αυγή κυβερνούσε τόσα χρόνια και χρεοκόπησε την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή άδειασε τα ταμεία του κράτους με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην έχουν ούτε καν φάρμακα. Η Χρυσή Αυγή γέμισε την Ελλάδα με μετανάστες τους έκανε νόμιμους για να μπορούν να σκοτώνουν και να σφάζουν και να βιάζουν Έλληνες και Ελληνίδες. Η Χρυσή Αυγή πούλησε την Ελλάδα στους Γερμανούς και στους Γάλλους. Αυτό, κάτω από άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να ήταν αστείο και γραφικό. Δυστυχώς όμως το σύστημα προσπαθεί να μας το περάσει για αλήθεια...
Ανοίξτε τις τηλεοράσεις, και δείτε το. Τα ραδιόφωνα; Το ίδιο. Ας σκεφτούμε κάτι όμως: Αυτά τα ραδιόφωνα και τα κανάλια, μέσα στην τόσο μεγάλη οικονομική κρίση, πού βρίσκουν τα λεφτά για να επιβιώσουν; Και τι πολιτικές εξυπηρετούν για να δικαιολογήσουν την οικονομική ενίσχυση;
Για όλα λοιπόν φταίει όχι ο... ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Χρυσή Αυγή. Μάλιστα. Για κάποιους πλέον είναι ξεκάθαρο, για άλλους όχι τόσο. Θα το πούμε λοιπόν καθαρά.
Ο μόνος λόγος που έγιναν ξανά εκλογές ήταν η ελπίδα να μην μπει η Χρυσή Αυγή στο κοτέτσι με τα χρυσά αυγά. Στην βουλή. Για να μην φωνάζει .Γιατί ,τους έμπειρους πολιτικάντηδες μπορείς να εξαγοράσεις με χρήματα και δόξα. Τα νέα παιδιά με μια καθαρή εθνική ιδεολογία που έχουν στόχους και όνειρα και δεν έχουν προλάβει να διαβρωθούν από το σύστημα, πώς τα εξαγοράζεις; Πώς εξαγοράζεις τη σιωπή τους; Την συνενοχή τους;
Δεν τα εξαγοράζεις. Και απόδειξη ήταν αυτό που έγινε στα στούντιο του ΑΝΤ1.
Του την είχαν στημένη ήταν ολοφάνερο. Ήξεραν ότι είναι παρορμητικός νέος και ότι πιστεύει πως έχει το δίκιο με το μέρος του. Φώναξαν λοιπόν το ανάλογο πάνελ, με την μετρ του είδους στο να εξαγριώνει κόσμο Κανέλλη και την Δούρου με την οποία υπήρχε μεγάλο προηγούμενο.
Το σκηνικό στήθηκε και περίμεναν να αρχίσει η παράσταση. Το ελπιδοφόρο είναι πως ο κόσμος τους κατάλαβε στην πλειοψηφία του. Το ευτυχές είναι πως ο κόσμος είδε την Κανέλλη να σηκώνεται πρώτη και να πουλάει τσαμπουκά. Άκουσε την Δούρου να "ψέλνει" ύμνους υπέρ του συστήματος που υπηρετεί πιστά τόσα χρόνια και να κατακεραυνώνει την Χρυσή Αυγή..
500 χρόνια κυρία Δούρου μάς γύρισαν ήδη, μας γύρισαν οι μέντορες σας, οι συνάδελφοί σας και η Βουλή μέσα στην οποία ο λαός σάς ψήφισε για να τον υπηρετείτε και όχι για να πάρουν τα μυαλά σας αέρα».
makeleio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Η «μάχη» ξεκίνησε εκτός γηπέδου... Γιατί Μέρκελ και Σόιμπλε πολιτικοποιούν τον αγώνα Γερμανία – Ελλάδα


Χαμηλούς τόνους εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Γερμανίας με την Ελλάδα για τα προημιτελικά του Euro 2012 κρατούν οι Έλληνες διεθνείς, φαίνεται όμως ότι οι Γερμανοί έχουν επιδοθεί σε μια συστηματική προσπάθεια να «δυναμιτίσουν» το κλίμα με το «έτσι θέλω».

Την ώρα λοιπόν που τα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επιχειρούν καθημερινά, με τις δηλώσεις τους, να αποσυνδέσουν το ποδόσφαιρο από την πολιτική, οι Γερμανοί προσδίδουν στην αναμέτρηση και σαφείς πολιτικές διαστάσεις.

Αυτό τουλάχιστον καταδεικνύει από μόνο του το γεγονός ότι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Πολωνού πρωθυπουργού, Ντόναλντ Τουσκ, θα μεταβεί στο Γκντανσκ και θα παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο παιχνίδι, καλώντας μάλιστα «εμμέσως» και το νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, να πράξει το ίδιο. 

Από τη δική του πλευρά, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Zeit και ερωτηθείς σχετικά, δεν αρνείται να προβλέψει ότι το σκορ της αναμέτρησης της Παρασκευής θα είναι 3-1, φυσικά υπέρ των «πάντσερ». 

Ο κ. Σόιμπλε σπεύδει πάντως να προσθέσει ότι η ελληνική ομάδα «έπαιξε φανταστικά εναντίον της Ρωσίας» και εκτιμά ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. 

Από το «παζάρι», τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει και η «αλεπού» Bild. Η γνωστή για τα ανθελληνικά της δημοσιεύματα, λαϊκή εφημερίδα της Γερμανίας, σε ένα ρεπορτάζ πιο «κίτρινο» από ποτέ, παρακολουθεί και καταγράφει λεπτό προς λεπτό ένα τυπικό 24ωρο των Ελλήνων διεθνών στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η «γαλανόλευκη» αποστολή, παρουσιάζοντας τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος ως μια παρέα που, το μόνο που κάνει όλη μέρα, είναι «να βρίζει, να καπνίζει και να τραγουδάει»! 

Μειωμένες βάρδιες σε εργοστάσια της Γερμανίας


Ποδόσφαιρο-εργασία 1-0, τουλάχιστον στη Γερμανία, όπου όλες οι βάρδιες στην αυτοκινητοβιομηχανία της Volkswagen θα μειωθούν, προκειμένου οι εργαζόμενοι να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα εναντίον της Ελλάδας.

Έτσι, η τελευταία βάρδια θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα και όχι στις 21:00, όπως είναι το κανονικό ωράριο. Την ίδια απόφαση έλαβε και η Opel για τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο στο Ρούσελχαϊμ, ενώ η Daimler άφησε την ευθύνη της απόφασης στον υπεύθυνο κάθε εγκατάστασης.

Στη BMW, αντίθετα, οι εργαζόμενοι θα δουλέψουν κανονικά στον προημιτελικό
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Κύπρος παρά τις απειλές της ΕΕ ζήτησε το δάνειο από Ρωσία: "Είναι πολιτικό θέμα"

Kατατέθηκε και επίσημα από την Κύπρο στη Ρωσία αίτημα για εκ νέου δανειοδότηση της χώρας με 5 δισεκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κλείσουν εν μέρει έστω οι ζημιές από το PSI και αυτό λίγες ώρες μετά την "απειλή" των Βρυξελλών ότι "Θα υπάρξουν συνέπειες για την Κύπρο αν αποτανθεί και πάλι στην Ρωσία για νέο δάνειο".
Πριν λίγο το Reuters μετέδωσε ότι υπήρξε επίσημη παραδοχή από αξιωματούχο της κυπριακής κυβέρνησης ο οποίος μάλιστα έσπευσε να συμπληρώσει ότι το αίτημα για το δάνειο είναι ...«πολιτικό», δηλαδή στα "μούτρα" των Βρυξελλών τους είπαν ότι "Είναι θέμα εσωτερικό μας και δεν έχετε δικαίωμα να επεμβαίνετε"! "Μία πολιτική
προσέγγιση έχει γίνει με τη Ρωσία και αναμένουμε την απάντηση. Καταθέσαμε αίτημα σε πολιτικό επίπεδο, μία αίτηση έχει γίνει και περιμένουμε απάντηση δεν χωρεί αμφιβολία περί τούτου».

Βέβαια στην Μόσχα κάνουν τους ... ανήξερους και Ρώσος αξιωματούχος απαντώντας στο πρακτορείο είπε ότι η ρωσική κυβέρνηση δεν έχει λάβει τέτοιου είδους αίτημα. Την ίδια τακτική είχαν ακολουθήσει οι Ρώσοι και στο προηγούμενο αίτημα των 3 δισ. ευρώ για την αποκατάσταση της δημοσιονομικής σταθερότητας της Κύπρου.

Η Κύπρος αυτή τη στιγμή χρειάζεται κονδύλια ισοδύναμα με το 10% του ΑΕΠ της για τη διάσωση της δεύτερης μεγαλύτερης τράπεζας της χώρας (της Λαϊκής) έως τις 30 Ιουνίου, με τις πιθανές χρηματοοικονομικές λύσεις που εξετάζονται να αφορούν είτε την προσφυγή στους μηχανισμούς δανεισμούς της ΕΕ, είτε στη σύναψη δανείου από τη Ρωσία, είτε τον συνδυασμό τους.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπενθυμίζει στη Λευκωσία τις συστάσεις για μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος κάτω από το 3% έως το τέλος του 2012 και κάνει ... αγώνα για να δανείσει αυτή και το ΔΝΤ την Κύπρο και κατ'αυτό τον τρόπο να θέσουν και το δεύτερο ελληνικό κράτος υπό δημοσιονομικό έλεγχο, αλλά και ουσιαστικά υπό την δική τους κυριαρχία
Όλα αυτά ενώ η Κύπρος έχει ένα από τα μικρότερα ελλείμματα στην ευρωζώνη! Πάντως στην Μόσχα διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν ζητήσει ναυτική βάση στην Κύπρο ως αντάλλαγμα για το δάνειο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Διαβάστε περισσότερα » »

Το βίντεο για τον δολοφόνο της Νορβηγίας που "έριξαν" οι περιούσιοι!


Το βίντεο αυτό του David Duke το μεταφράσαμε και το ανεβάσαμε για να δούν οι Έλληνες ποιά είναι η αλήθεια για τον δολοφόνο της Νορβηγίας. Η αλήθεια όμως πονάει τους περιούσιους και έτσι προχώρησαν στην συνηθισμένη τακτική τους.. Κατήγγειλαν το βίντεο για "ρητορική μίσους" και το έριξαν.. Προωθήστε το παντού για να μάθουν όλοι την αλήθεια!




Διαβάστε περισσότερα » »

Ελληνες επιστήμονες επικεφαλής σε 20 εργαστήρια νανοτεχνολογίας των ΗΠΑ!


Ελληνες επιστήμονες επικεφαλής σε 20 εργαστήρια νανοτεχνολογίας των ΗΠΑ! Διαπρέπουν οι Έλληνες επιστήμονες στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στον τομέα της νανοτεχνολογίας αφού μόνο στις ΗΠΑ είναι επικεφαλής σε τουλάχιστον 20 εργαστήρια!
Οι ομάδες τους διαπρέπουν και διεκδικούν τις ανώτατες επιστημονικές διακρίσεις, δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα, που φιλοδοξούν ν΄ αποσπάσουν το δικό τους μερίδιο σε μια ευρύτερη παγκόσμια αγορά (αυτή της νανοτεχνολογίας) 500-600 δισ. ευρώ σήμερα, που προβλέπεται να φτάσει το 1,5 τρισ. σε μόλις τρία χρόνια από σήμερα, το 2015! Κάποιοι (12) από αυτούς τους διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο διεθνές επιστημονικό πολυγεγονός NANOTEXNOLOGY 2012 που θα λάβει χώρα από 30 Ιουνίου - 7 Ιουλίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Ανάμεσά τους, ο Φαέθων Αβούρης, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας της IBM, ο οποίος έχει προταθεί για το βραβείο Νόμπελ. Η ομάδα των Αβούρη, Charles Lieber, Sumio Lijima, Cees Dekker και Thomas Ebbeson δημιούργησε νανοσωλήνες άνθρακα πλάτους μόλις ενός δισεκατομμυριοστού του μέτρου και μήκους μερικών χιλιοστών. Οι νανοσωλήνες άνθρακα μπορούν να φτιαχτούν για να άγουν την ηλεκτρική ενέργεια και είναι, μεταξύ άλλων, εξαιρετικοί αγωγοί της θερμότητας.
Από τους βασικούς ομιλητές στο συνέδριο είναι και ο καθηγητής Ευθύμης Καξίρας, από το Τμήμα Φυσικής του Χάρβαρντ, η ερευνητική ομάδα του οποίου ήταν στις επικρατέστερες παγκοσμίως για το βραβείο Gordon Bell. Τα μέλη της συνεργάστηκαν με την Ιατρική Σχολή του φημισμένου πανεπιστημίου για να προσομοιώσουν τη ροή αίματος στις καρδιακές αρτηρίες, χρησιμοποιώντας νανοτεχνολογικά υλικά. Επίσης, ερευνούν τη διαδικασία του διαχωρισμού των ηλεκτρονίων σε φωτοβολταϊκά κελιά τύπου «dye sensitized», γνωστό ως «κύτταρο Graetzel».
Στους Έλληνες επιστήμονες που διαπρέπουν στο εξωτερικό και θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνεται και ο πολυβραβευμένος Έλληνας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μπορντώ, Γεώργιος Χατζηϊωάννου ο οποίος ηγείται στην έρευνα των πολυμερών και των οργανικών ηλεκτρονικών στη Γαλλία, καθώς και ο Γιώργος Μαλλιαράς επικεφαλής του Κέντρου Μικροηλεκτρονικής στο γαλλικό Πολυτεχνείο Gardanne.
Ο κ.Μαλλιαράς θα αναλύσει θέματα Βιοηλεκτρονικής, ενός τομέα που αναδεικνύεται το τελευταίο διάστημα ως νέο πεδίο εφαρμογής στα Οργανικά Ηλεκτρονικά και αποτελεί διεπιστημονικό τομέα εφαρμογών μικροηλεκτρονικής και νευροεπιστήμης με εφαρμογές σε κατασκευή εμφυτευμάτων για πολλές παθήσεις.
Επιστήμονες από το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ στελεχώνουν 160 εργαστήρια στην Ελλάδα και 140 σε όλο το κόσμο, ενώ ήδη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ελλάδα έχουν αναπτυχθεί πολλές δεκάδες καινοτόμες επιχειρήσεις νανοτεχνολογικών εφαρμογών.
«[Η νανοτεχνολογία] είναι ένα τρένο που δεν πρέπει να χάσουμε ως χώρα με δεδομένο το υψηλό επίπεδο επιστημόνων που παράγουμε στο εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ, αλλά και των άλλων σχολών της Ελλάδας. Έχουμε μια λαμπρή ευκαιρία στα χέρια μας και πρέπει να την αξιοποιήσουμε, για να βγούμε από την κρίση» εξηγεί ο καθηγητής Στέργιος Λογοθετίδης, πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής του NANOTEXNOLOGY 2012, που ξεκινά στις 30 Ιουνίου με τα θερινά σχολεία Νανοτεχνολογίας που απευθύνονται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και ερευνητές.
Από τις 2 έως τις 5 Ιουλίου λαμβάνει χώρα το 5ο Διεθνές Συνέδριο για τα Εύκαμπτα Οργανικά Ηλεκτρονικά ISFOE12 με τη συμμετοχή 200 επιστημόνων παγκοσμίου βεληνεκούς από 25 χώρες.
Από 3-6 Ιουλίου πραγματοποιείται παράλληλα το 9ο Διεθνές Συνέδριο στις Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογίες (ΝΝ12) με 500 παρουσιάσεις από 50 χώρες πάνω σε τέσσερις θεματικές περιοχές: Νανοϋλικά, Νανοϊατρική, Οργανικά Ηλεκτρονικά & Ενέργεια και Βιοηλεκτρονική.
Παράλληλα, ξεκινά και η Διεθνής Έκθεση NANOTEXNOLOGY EXPO 2012 με καινοτόμες εφαρμογές Νανοτεχνολογίας, από ερευνητικές ομάδες όλου του κόσμου (2-6 Ιουλίου 2012).
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Έκραζε μια απίστευτη λαοθάλασσα στο Μεξικό τους G 20

Τα αργυρώνητα Μ.Μ.Ε  κατόπιν  αυστηρών εντολών  που πήραν για φίμωση  των γεγονότων έγραψαν….. 

Παρά την ισχυρότατη αστυνομική παρουσία, δεν λείπουν και οι αντιδράσεις από ακτιβιστές που διαδηλώνουν κατά της παγκόσμιας οικονομικής πολιτικής.

Χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν παρουσιαστεί προβλήματα, κοινοτικές ομάδες, οργανώσεις, και ανεξάρτητοι ακτιβιστές στο Μεξικό καλούν με χιούμορ όλο τον κόσμο να αμφισβητήσει την δύναμη και την νομιμότητα των G8 και G20 , σατιρίσουν τους ηγέτες και να χλευάσουν την πολιτική τους πους δεν λύνει τα παγκόσμια προβλήματα της φτώχειας και της πείνας.

Η πραγματικότητα όμως ήταν ότι υπήρχε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ "ΕΚΡΑΞΕ" ΤΟΥΣ G20!
 

Ενώ οι G20 συνεδριάζανε στο Μεξικό, ακριβώς απ' έξω γινόταν μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις παγκοσμίως με μηδενική τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη!.
 

Οι κυβερνήσεις έκαναν αίτημα στην google η όποια είναι ιδιοκτήτρια του Youtube και έτσι όλα τα βίντεο κατεβαίνουνε από το yοutube αμέσως μόλις ανέβουνε.... 

Τα κανάλια ασφαλώς έχουν συμφωνήσει να μην καλύψουν αυτή την διαδήλωση..


 ixnos.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »