Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πτολεμαϊδα: Βραβείο καινοτομίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Τιμητική διάκριση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαϊδας και στον υπάλληλο της Γιάννη Τσουκαλίδη ο οποίος στη σοφίτα του κτιρίου όπου στεγάζεται η υπηρεσία του διαμόρφωσε ειδικό χώρο άσκησης και προσομοίωσης πραγματικών περιστατικών εξυπηρετώντας εκπαιδευτικούς λόγους απονέμεται στην διάρκεια σημερινής εκδήλωσης στο πανελλαδικό κέντρο του 199 στον Χολαργό Αττικής. Η βράβευση αυτή επιταχύνει τις διαδικασίες παραχώρησης έκτασης από τον Δήμο Εορδαίας για την ανάπτυξη ενός πρότυπου πάρκου εκπαίδευσης και την διαμόρφωση αθλητικής υποδομής (στίβος) για πυροσβέστες που θα προσομοιώνουν τα διάφορα συμβάντα. Ήδη ο δήμος έδωσε προφορική διαβεβαίωση για την υλοποίηση του αιτήματος αυτού και την επόμενη εβδομάδα αναμένονται ουσιαστικότερες εξελίξεις.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαϊδα: Ξεκινούν τα έργα στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας

Θέμα χρόνου είναι η επανεκκίνηση των εργασιών στους μεγάλος οδικούς άξονες της χώρας με συμβάσεις παραχωρήσεων και ύστερα από ένα διάστημα ακινησίας δύο περίπου ετών προσφέροντας περισσότερες από 25 χιλιάδες θέσεις εργασίας δήλωσε στη διάρκεια του Αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που διεξήχθη στην Πτολεμαίδα ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας υποδομών μεταφορών και δικτύων Σταύρος Καλογιάννης. Στην τοποθέτηση του ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης διοίκησης Περιφέρειας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Θεοδωρίδης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι σχεδιάζεται αναβάθμιση και επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου στην Ηπειρο και στην Δυτική Μακεδονία. Το Αναπτυξιακό συνέδριο της Δυτικής Μακεδονίας ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με την τελική κατάθεση και συναπόφαση των προτάσεων προς την Ευρωπαίκή Επιτροπή και την Ελληνική κυβέρνηση . Το ύψος των χρηματοδοτήσεων για την επόμενη προγραμματική περίοδο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα ανέλθει στα 400 εκατομμύρια Ευρώ εκ των οποίων το 80% θα ενισχύσει τις δράσεις καινοτομίας και επιχειρηματικότητας ενώ 800 εκατομμύρια Ευρώ θα δοθούν για την ενίσχυση των υποδομών.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Κόμμα Γκρούεφσκι: «Έχουμε επί ...170 χρόνια προβλήματα με την Ελλάδα»

Το κόμμα των Σκοπίων – VMRO-DPMNE,  του οποίου ο πρόεδρος είναι ο Νίκολα Γκρούεφσκι- πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, απάντησε σήμερα με δελτίο τύπου, στις πρόσφατες δηλώσεις του Αλί Αχμέτι, ηγέτη του αλβανικού κόμματος- DUI- που συμμετέχει στην κυβέρνηση- ότι


 «ήρθε η ώρα για ένταξη στο ΝΑΤΟ», όπως είχαμε δημοσιεύσει στις 13 Απριλίου.

«Συμφωνούμε για τη σημασία της έγκαιρης ένταξης στο ΝΑΤΟ, ωστόσο, σημαντικό είναι για το λαό, η διατήρηση της «μακεδονικής» ταυτότητας του, της γλώσσας, της εθνικής ταυτότητας και του ονόματος της χώρας.

»Ο κ. Αχμέτι θα πρέπει να γνωρίζει καλύτερα για την καταστρατήγηση (καταπολέμηση) της ταυτότητας του «μακεδονικού» [σλαβικού, δηλαδή] λαού, για το έθνος  και την ανεξαρτησία του , καθώς και τα προβλήματα με την Ελλάδα που χρονολογούνται πάνω από 170 χρόνια και τα αντιμετωπίζουμε ξεπερνώντας πολλές προκλήσεις», σημειώνει το δελτίο τύπου του σλαβικού κόμματος.

Σύμφωνα με το VMRO-DPMNE ο Αχμέτι είπε ότι τώρα είναι η ώρα, δηλαδή τώρα είναι καιρός για την επίλυση του ζητήματος αλλά, όχι σε βάρος της ταυτότητας του σλαβικού λαού, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Ashton κάλεσε τα Σκόπια να λύσουν το όνομα «αφού δεν υπάρχει εναλλακτική λύση»

Σκόπια.

Η ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Catherine Ashton, η οποία επισκέφθηκε χθες τα Σκόπια, έκανε έκκληση για επείγουσα επίλυση της διαφωνίας του ονόματος με την Ελλάδα, όπως σημειώνει

 η σλαβική των Σκοπίων ‘Dnevnik’.

«Παροτρύνω τις δύο πλευρές να χρησιμοποιήσουν πλήρως τις προσπάθειες του διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς. Γνωρίζω ότι μια λύση, ίσως, είναι δύσκολη απόφαση, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Καλύτερα να συμβεί αυτό νωρίτερα παρά αργότερα», δήλωσε η Άστον.

Σύμφωνα με αυτήν, είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουν τα Σκόπια προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΙΜΑ;

Ενα πιθανό ψεύτικο σκηνικό με όλους τους δράστες συγκεντρωμένους; μερικοί ακόμη και χαμογελαστοί.

Το Hollywood ακόμα δεν έχει δώσει την όψη του πραγματικού αίματος κατάλληλα. Θα νόμιζε κανείς ότι ο τύπος με τα κομμένα πόδια θα ήταν μεγαλύτερη προτεραιότητα από ό, τι κάποια άλλα πράγματα.{ΦΩΤΟ}


Αυτή η εικόνα που βλέπετε, εμφανίστηκε στο Facebook. Αν μη τι άλλο, δείχνει πόσο λίγο οι άνθρωποι εμπιστεύονται την κυβέρνηση. Είναι ο Nick Vogt ένας από τους διαβόητους «ηθοποιούς κρίσης"; Είναι άραγε αυτός ο ίδιο τύπος; Ποιος ξέρει; ίσως όχι. {ΦΩΤΟ}

Μπορεί να μου πεί κάποιος παρακαλώ, γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ που να στάζει πίσω από αυτόν τον τύπο;.

Μετά τους ηθοποιούς του Sandy Hook ποιός μπορεί να μας διαψεύσει;

Τουλάχιστον, η κυβέρνηση προσπαθεί να μας "προστατεύσει" για να ληφθούν ακόμα περισσότερα μέτρα κατά της τρομοκρατίας.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα μέλη των πυροτεχνουργών της Βοστώνης είχαν προειδοποιήσει για την τρομακτική βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο μαραθώνιο σήμερα. Ως αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που οι βόμβες εξερράγησαν, οι υπάλληλοι άρχισαν να ανακοινώνουν, «είναι μόνο ένα τρυπάνι!" Αυτό σημαίνει λογικά ότι όλοι ενημερώθηκαν για την "βόμβα τρυπάνι" εκ των προτέρων. Διαφορετικά, γιατί να απαντήσουν ", είναι μόνο ένα τρυπάνι";

Σύμφωνα με το Local15TV.com , το Πανεπιστήμιο του Cross Country Coach Mobile, είπε ότι υπήρξαν σκυλιά εντοπισμού εκρηκτικών και στην έναρξη και στις γραμμές τερματισμού, πολύ πριν γίνουν οι εκρήξεις.

«Συνέχισαν να κάνουν ανακοινώσεις απο το μεγάφωνο ότι ήταν απλώς ένα τρυπάνι και δεν υπήρχε λόγος να ανησυχούν. Φάνηκε σαν να υπήρχε κάποιο είδος απειλής, αλλά μας έλεγαν ότι ήταν απλά ένα τρυπάνι. "

Η επίσημη ιστορία των βομβαρδισμών είναι ότι οι τρομοκράτες πυροδότησαν δύο βόμβες στη γραμμή του τερματισμού του μαραθωνίου και ότι η ομάδα πυροτεχνουργών της Βοστώνης εντόπισε ως δια μαγείας μια τρίτη βόμβα ενα μίλι μακριά, εντόπισε τη βόμβα, την εξόπλισε με εκρηκτικές ύλες και ξεκίνησε μια "ελεγχόμενη έκρηξη" όλα σε λιγότερο από μία ώρα! (παράλογο.)

Η επίσημη ιστορία ακούγεται σαν τίποτα περισσότερο από μια ιστορία κάλυψης.

Εδώ είναι μερικά από τα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

1) Τα σκυλιά εντοπισμού εκρηκτικών ήταν παρόντα κατά την έναρξη του αγώνα και στη γραμμή του τερματισμού, ακόμη και πριν εξερράγουν οι βόμβες.

2) Η αναφερόμενη σύλληψη ενός «Σαουδάραβα" έχει πλέον αποσυρθεί. Προφανώς αυτό ήταν ένα λάθος που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα NY Post.

3) Αντίθετα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προωθούν μια νέα αφήγηση που κατηγορεί "τους ακροδεξιούς" για τη βομβιστική επίθεση, χωρίς ίχνος αποδείξεων για να το υποστηρίξουν.

4) Είναι αδύνατο για μια ομάδα πυροτεχνουργών να έχουν εντοπίσει, να αναλύσουν, να εξοπλίσουν και να πυροδότησουν την τρίτη βόμβα σε λιγότερο από μία ώρα, ειδικά όταν βρίσκονται ένα μίλι μακριά, στο Kennedy Presidential Library.

 atheatignosi
eleftheriskepsii.
Διαβάστε περισσότερα » »

Έλεος ! Θεωρούν την Κτηνοβασία Σεξουαλικό προσανατολισμό!!!

«Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε» λένε οι κτηνοβάτες στη Γερμανία. .. .




Μια μικρή ομάδα ανδρών που έχουν «σεξουαλικές σχέσεις» με τα κατοικίδια ζώα τους, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Potsdamer Platz του Βερολίνου νωρίτερα αυτό το χρόνο για να διαμαρτυρηθούν για ένα νόμο που κυρώθηκε από την άνω βουλή του κοινοβουλίου, την Bundesrat, που απαγορεύει την κτηνοβασία.



Η κάτω βουλή του κοινοβουλίου, η Bundestag, πέρασε αυτή τη νομοθεσία στα τέλη του περασμένου έτους, ως μέρος ενός ευρύτερου νόμου για την προστασία των ζώων που φέρνει την Γερμανία να συμμορφωθεί με μια οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Οι Γερμανοι «ζωόφιλοι», όπως αυτοαποκαλούνται (‘zoophiles’), αντιμετωπίζουν τώρα πρόστιμα ύψους μέχρι και 25.000 ευρώ για όλες τις μορφές του σεξ με ζώα.

 
Ένας από τους διαδηλωτές είπε στη γερμανική ιστοσελίδα The Local είπε ότι η οργάνωσή τους, που ονομάζεται ΖΕΤΑ (Ζωόφιλοι Δεσμευμένοι για Ανοχή και Διαφωτισμό), θα προσβάλει το νόμο με το αιτιολογικό ότι ψηφίστηκε από τους "φανατικούς"* για τα δικαιώματα των ζώων που διαδίδουν ψευδή προπαγάνδα για τους ανθρώπους που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ζώα.  
(* "Ζωοφιλοβικοί" ή "κτηνοβατοφοβικοί";;;)

 
«Νιώθουμε σαν εγκληματίες. Αυτό όλα γίνονται εξαιτίας των φανατικών διαδηλωτών για τα δικαιώματα των ζώων, που νομίζουν ότι βλάπτουμε τα ζώα», δήλωσε ο διαδηλωτής.



Ένας άλλος διαδηλωτής πρόσθεσε ότι η ποινικοποίηση του σεξ με τον σκύλο του συνιστά «διάκριση». «Είμαστε μια μειονότητα που υφίσταται διακρίσεις και πρόκειται να το πάμε αυτό στα δικαστήρια», είπε.



Οι υπέρμαχοι της κτηνοβασίας μοίραζαν φυλλάδια στους περαστικούς που έλεγαν «Αγαπάμε τα ζώα. Απορρίπτουμε κάθε είδους βία και κακοποίηση και πονάει η ψυχή μας να βλέπουμε τα ζώα να υποφέρουν. Είμαστε υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων αλλά γινόμαστε στόχος διακρίσεων παρ’ όλα αυτά».



Το φυλλάδιο καταλήγει στον υπαινιγμό ότι η κτηνοβασία είναι τώρα πλέον μια «φυσιολογική» και «αποδεκτή» συμπεριφορά που είναι γενετικά κληρονομική και μη αναστρέψιμη.



"Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να μην είμαστε «ζωόφιλοι» και έτσι προσπαθούμε να χειριστούμε (sic) αυτή την κλίση μας με υπευθυνότητα", αναφέρει το φυλλάδιο.



Ένας εκπρόσωπος μιας εταιρείας παραγωγής βίντεο που παρήγαγε ένα ντοκιμαντέρ για την κτηνοβασία που παρουσιάστηκε στο Βερολίνο την ημέρα πριν από την εκδήλωση, τόνισε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχουν εκατομμύρια «ζωόφιλων» στη Γερμανία που θα επηρεαστούν από τη νέα νομοθεσία.



«Η απαγόρευση αυτή σημαίνει ότι εκατομμύρια άνθρωποι Γερμανία ποινικοποιούνται» δήλωσε.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

ή ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ή ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

Δεν θα αναρωτηθεί κανείς, βλέποντας το βίντεο που παραθέτουμε, αν σαν λαός έχουμε έχουμε μνήμη ραδικιού και δεν έχουμε πάρει ακόμα με τις «πέτρες» όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας;

Και δεν εννοούμε μόνο τις δηλώσεις Παπανδρέου και Σαμαρά ότι «οι θυσίες πιάνουν τόπο» (Οπου «θυσίες», διάβαζε το μπαράζ αντιλαϊκών μέτρων που οδηγούν στην εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό). Εστιαζόμαστε περισσότερο...


Στις κατηγορηματικές δηλώσεις που μας έδιναν, Στουρνάρας, Βενιζέλος και Κουβέλης ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Και καλά, αυτοί είναι κραγμένοι πολιτικοί απατεώνες. Αλλά πώς γίνεται να μας χλευάζουν κατάμουτρα και να εξακολουθούμε να τους ανεχόμαστε;.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr 
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Σύντομα η προκήρυξη για την επιχορήγηση 2.200 νέων ελεύθερων επαγγελματιών από τον ΟΑΕΔ

oaedΣύντομα, με πιθανότερο μέσα στο Μάϊο, αναμένεται να προκηρυχθεί από τον ΟΑΕΔ πρόγραμμα για την επιχορήγηση 2.200 νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 22-64 ετών με το διακριτικό τίτλο «Πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών Έτους 2009 2009 Β’ Κύκλος» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση ανέργων ηλικίας 22-64 ετών στην απασχόληση, μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Ο αριθμός των ωφελουμένων ανέργων θα ανέλθει συνολικά στα 2.200 άτομα.
Η κάλυψη των θέσεων θα πραγματοποιηθεί ως έξης:
- 1.100 θέσεις θα καλυφθούν από ανέργους ηλικίας 22 – 32 ετών
- 1.100 θέσεις θα καλυφθούν από ανέργους ηλικίας 33 – 64 ετών
Προτεραιότητα θα δοθεί στους άνεργους:
- μέλη εταιρείας (Ο.Ε., Ε.Ε. για το ομόρρυθμο μέλος της ή Ε.Π.Ε.), που μετέχουν με ποσοστό από 51% έως 60% στο εταιρικό κεφάλαιο.
- με δικαίωμα επιδότησης ανεργίας
Ως επιλέξιμες γεωγραφικές περιοχές ορίζονται οι έντεκα (11) περιφέρειες της χώρας. Η κατανομή του έργου σε περιφερειακό επίπεδο ορίζεται ως εξής:
- Άξονας Προτεραιότητας 7 στις οκτώ (8) Περιφέρειες Αμιγούς Στόχου Σύγκλισης: Κρήτη, Ιόνια Νησιά, Β. Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησος,
- Άξονας Προτεραιότητας 8 στις τρεις (3) Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου: Αττική, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.
Από την υλοποίηση της παρούσης, θα προκληθεί δαπάνη ύψους 52.800.000 ΕΥΡΩ (ΚΑΕ 2493) η οποία επιμερίζεται ως εξής:
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:
-  Να έχουν την ιδιότητα του ανέργου (διαθέτοντας δελτίο ανεργίας σε ισχύ την ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητας τους ή μέχρι και τριάντα (30) ημέρες πριν την έναρξη) και να έχουν ωφεληθεί από τη διαδικασία της εξατομικευμένης παρέμβασης.
- Να έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο επιχειρηματικότητας σε Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ.
- Να έχουν ελληνική υπηκοότητα ή υπηκοότητα άλλου Κράτους – Μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.
- Να διαθέτουν αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) και (οι άντρες υποψήφιοι) να έχουν εκπληρώσει ή νόμιμα απαλλαγεί από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Η Υπηρεσία θα διατηρεί πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α’ στο αρχείο της, το οποίο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΔΙΑΔΠ/Α/5482 κοινή απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας εφόσον πρόκειται για έλληνα υπήκοο αναζητείται αυτεπάγγελτα από την αρμόδια για την έκδοση της διοικητικής πράξης Υπηρεσία. Η αυτεπάγγελτη αναζήτηση των ανωτέρω στρατολογικών πιστοποιητικών, σημαίνει ότι η αρμόδια Υπηρεσία απευθύνει αίτημα προς το αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο, σύμφωνα με το αντίστοιχο έντυπο και τους όρους που περιέχονται στην απόφαση, για την έκδοση και αποστολή προς αυτήν του αντίστοιχου πιστοποιητικού. Όσον αφορά στις περιπτώσεις ομογενών ή υπηκόων Χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίζουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση, όσον αφορά στην εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, χωρίς να απαιτείται η προσκόμιση σχετικού πιστοποιητικού της Χώρας προέλευσης
- Να έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας από την 01/10/2009 και μετά.
Δύναται να υπαχθεί στο Πρόγραμμα, με την προϋπόθεση ότι μετέχει με ποσοστό τουλάχιστον 51% στο εταιρικό κεφάλαιο, μέλος:
-Ομόρρυθμης Εταιρίας (Ο.Ε.)
-Ετερόρρυθμης Εταιρίας (Ε.Ε.), μόνο για το ομόρρυθμο μέλος της και
-Ε.Π.Ε.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:
Να έχουν συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας τους και να είναι μέχρι 64 ετών, δηλαδή το 22ο έτος θα πρέπει να είναι συμπληρωμένο (λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία γέννησης) κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για υπαγωγή στο πρόγραμμα. Όσον αφορά στο 64ο έτος, μετά τη συμπλήρωση του (λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία γέννησης), οι ενδιαφερόμενοι δεν θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για υπαγωγή στο πρόγραμμα.
Στο πρόγραμμα εντάσσονται και οι επαγγελματίες οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για το πρόγραμμα ΝΕΕ ηλικίας 22 – 64 ετών με το διακριτικό τίτλο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2009» (η υπ’ αριθμ. 1075/10/3.3.2009 απόφαση του ΔΣ του ΟΑΕΔ  ΦΕΚ 603/Β’/242009 και η υπ’ αριθμ. 27621/895/15-09-09 κοινή υπουργική απόφαση όπως τροποποιήθηκε με την υπ’ αριθμ. 5089/205/16-03-2010 κοινή υπουργική απόφαση) και το επιχειρηματικό τους σχέδιο απορρίφθηκε από την Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης, εφόσον ανακαλέσουν με δήλωση τους τις ενστάσεις που δεν έχουν εξεταστεί μέχρι τη δημοσίευση της παρούσης στο ΦΕΚ και βελτιώσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο στα σημεία που αφορούν στους λόγους απόρριψης και εφόσον τηρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσης απόφασης εκτός της ημερομηνίας έναρξης επιτηδεύματος.
Η διάρκεια της επιχορήγησης ορίζεται σε τριάντα έξι (36) μήνες. Το ποσό της επιχορήγησης για κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία που υπάγεται στο πρόγραμμα καθορίζεται στα 24.000,00 €. Η πρώτη δόση, ύψους 6.000,00 ευρώ καταβάλλεται μετά την έκδοση της απόφασης υπαγωγής και τα υπόλοιπα 18.000,00 ευρώ σε τρεις (3) ισόποσες ετήσιες δόσεις των 6.000,00 ευρώ η κάθε μία, καταβαλλόμενη στο τέλος κάθε έτους από την υπαγωγή του (σύμφωνα με την διαδικασία όπως αυτή περιγράφεται στο 3ο στάδιο του άρθρου 7) και αφού θα έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον ένας επιτόπιος έλεγχος κατά το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, όπου και διαπιστώνεται η κανονική λειτουργία της επιχείρησης.
Οι δικαιούχοι υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, με ηλεκτρονικό τρόπο στην ειδική περιοχή του δικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ και η οποία απευθύνεται προς την Υπηρεσία του ΟΑΕΔ στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η έδρα της επιχείρησης του επαγγελματία. Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του ΚΠΑ στην περίπτωση που ο επαγγελματίας δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Η προθεσμία έναρξης και λήξης της υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα των υποψηφίων θα καθοριστεί με σχετικές αποφάσεις του Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Χωρίς Μεσάζοντες στην Πτολεμαϊδα: Παράταση λήψης παραγγελιών μέχρι την Παρασκευή 18/04

ΜΑΚΕΤΑ ΔΡΑΣΗΣ 21-4-13 ΤΕΛΙΚΗ FOTO Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, παρατείνονται οι παραγγελίες  μέχρι τις  18/4/13. Εκατοντάδες συμπολίτες μας παράγγειλαν προϊόντα για την δεύτερη δράση μαςμ ¨ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ¨  που θα γίνει στις 21/4/13 στις κεντρικές αποθήκες του “Αγροτικού Συνεταιρισμού Εορδαίας”, ενώ δεκάδες εθελοντές είναι στο πόδι, και εργάζονται πυρετωδώς για την επιτυχία της.
Το μήνυμα που στέλνουν οι καταναλωτές και οι παραγωγοί είναι ξεκάθαρο. Δεν θα γίνουμε τα θύματα της κρίσης, δεν πληρώνουμε την κρίση κανενός. Εκτός από το οικονομικό όφελος των παραγωγών και των καταναλωτών οι οποίοι θα αγοράσουν ποιοτικά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, αξίζει να αναφέρουμε ότι ένα μέρος από τα προϊόντα θα καταλήξει στα ράφια του ¨ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ¨ αφού ένα ποσοστό από τα πωλούμενα αγαθά θα διατεθεί από τους παραγωγούς για την ενίσχυσή του.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι ταχύτητες έως 2Gbps είναι γεγονός... στο Τόκιο!

Η So-net Entertainment, ένας ISP της Sony στην Ιαπωνία, ξεκίνησε μία fiber-based υπηρεσία, με ταχύτητες που φτάνουν έως τα 2Gbps.

Οι ταχύτητες αυτές αποτελούν τις μεγαλύτερες που προσφέρονται από έναν ISP για οικιακό internet αφού μέχρι στιγμής το γρηγορότερο που είχαμε δει ήταν το Google Fiber στις ΗΠΑ το οποίο έχει δυνατότητα download με ταχύτητες 1Gbps.
 
Η νέα υπηρεσία που ονομάζεται Nuro και είναι διαθέσιμη για οικιακή χρήση στο Τόκιο προσφέρει 2Gbps download και 1Gbps upload και κοστίζει 4.980 yen (περίπου 39 ευρώ) με συμβόλαιο δύο χρόνων ενώ η εγκατάστασή της κοστίζει 52.500 yen (412 ευρώ).
 
newsit
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Δήμος Αθηναίων παραχωρεί κτίριο στον Σόρος - Προκλητικός Καμίνης εξυπηρετεί τα σχέδια του φιλοσκοπιανού κερδοσκόπου

Απροκάλυπτα και δίχως ίχνος ντροπής, ο Γιώργος Καμίνης παραδίδει τις υποδομές του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να στεγαστούν τα σχέδια του Τζόρτζ Σόρος για δημιουργία κέντρων αλληλεγγύης μεταναστών.

Με μία εν κρυπτώ, πρωτοφανή απόφαση, ο Δήμαρχος της πρωτεύουσας αποδέχθηκε δωρεά 520.000 ευρώ του περιβόητου οργανισμού Open Society Initiative for Europe, προκειμένου να ανακαινισθεί ο δεύτερος όροφος του παλαιού Φρουραρχείου στο Σταθμό Λαρίσης και να παραχωρηθεί στην οργάνωση του Σόρος προκειμένου αυτή να στεγάσει τις πρωτοβουλίες της για τους μετανάστες.
Το δρόμο για την εγκατάσταση του Σόρος στη χώρα μας άνοιξε ο Γιώργος Παπανδρέου έπειτα από συνάντηση μαζί του σε φόρουμ του Βερολίνου, ενώ ο Γιώργος Καμίνης ανέλαβε προφανώς τη διευθέτηση όλων των αυτοδιοικητικών ζητημάτων προκειμένου να προχωρήσει το πλάνο μουσουλμανοποίησης της Αθήνας.

Πρόσωπο κλειδί στην εγκατάσταση του Σόρος, αποτελεί η Nazia Hussein, με δράση στο Αφγανιστάν, η οποία σήμερα εκπροσωπεί το ίδρυμα του κερδοσκόπου στα Βαλκάνια και οργανώνει το δίκτυο του πλέον στη χώρα μας.
Αξίζει να θυμηθούμε, πως η επίθεση "φιλίας" είχε ξεκινήσει ήδη από το Χειμώνα, μιας και το σχέδιο των παρατρεχάμενων του Open Society είχε αρχίσει να ξεδιπλώνεται με δωρεές πετρελαίου στους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης με το πρόσχημα κάλυψης των αναγκών τους και με προφανη στόχο να προλειάνει το έδαφος για τη μόνιμη εγκατάσταση του Ιδρύματος.

triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Στρατώνι: γαλάζια σημαία, κίτρινη θάλασσα - Ας δούμε τώρα ποιός προσπαθεί ελεεινά να παραπληροφορήσει !

Σήμερα το πρωί σε μια ανάρτησή μας Φωτογραφία από τις Σκουριές που πρέπει να κάνει το γύρο του κόσμου. Τρίψτε την "ανάπτυξη" στα μούτρα τους. λάβαμε ένα σχόλιο αναγνώστη αρκετά προσβλητικό για εμάς αυτό ... ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΕΕΙΝΗ
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ( ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ) ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ. ΑΝΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.
Αγαπητέ κύριε η τρικλοποδιά δεν δουλεύει για κανένα είναι ανεξάρτητη και προσπαθεί για την αλήθεια !
Η
Στη παρακάτω ανάρτηση μπορείτε να δείτε και να εκτιμήσετε ποιός προσπαθεί ελεεινά !


Ανεβάζουμε ξανά σήμερα – επαυξημένη – την ανάρτηση για την παραλία του Στρατωνίου που είχαμε κατεβάσει την περασμένη Δευτέρα 23 Ιουλίου. Δεν θα αναφερθούμε στα όσα μεσολάβησαν την εβδομάδα που πέρασε. Ενημερώνουμε όμως αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να επιβάλλουν γενική
συσκότιση και να κρύψουν από τα μάτια του κόσμου αυτά που συμβαίνουν στον τόπο τους ότι Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

Και αυτός που γαυγίζει, συνήθως έχει κάτι να κρύψει…



Bίντεο που τραβήχτηκε το πρωί τη Παρασκευής 20 Ιουλίου – μια τυχαία μέρα, που δεν υπήρχε καμία πληροφορία για διαρροή νερών μεταλλείου στη θάλασσα. Δείτε την εικόνα της παραλίας με τη γαλάζια σημαία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Αρρωστημένο κίτρινο χρώμα στη θάλασσα. Αρρωστημένο κοκκινόμαυρο χρώμα και ούτε ένας κολυμβητής στην παραλία από απόβλητα… σ’αυτή την παραλία που κάποιοι εγκληματίες απένειμαν “Γαλάζια Σημαία”, σύμβολο ποιότητας και καθαρότητας.

Σύμφωνα με τους “Πολίτες της ΕLDORADO” την ημέρα εκείνη (20 Ιουλίου) επικρατούσε φουρτούνα στο Στρατώνι, η οποία περιέργως δεν έφτασε μέχρι την Ιερισσό όπου η θάλασσα ήταν λάδι (δείτε και το δελτίο καιρού εκείνης της μέρας εδώ). Σύμφωνα με τους ίδιους, το τοπικό τσουνάμι “αναμόχλευσε τον αμμώδη βυθό” και θόλωσε τη θάλασσα…

Εδώ γελάνε. Πικρά. Πού τον βρήκε τον “αμμώδη βυθό” το Στρατώνι;;; Δεν θα τα ξαναγράψουμε, μπορείτε να διαβάσετε για την παραλία και το βυθό του όρμου του Στρατωνίου στο Ιστορικό της “Γαλάζιας Σημαίας” του Στρατωνίου. Αν κάτι “αναμοχλεύθηκε”, αυτό σίγουρα δεν ήταν άμμος…

Δείτε την αθώα “αναμόχλευση” και σε φωτογραφίες. Και μετά αποφασίστε αν θα πάτε για μπάνιο.


Και για να μην ξεχνάμε, μιλάμε για αυτήν την παραλία…



Και τότε, τον Φεβρουάριο 2010, κάποιοι προσπαθούσαν να πείσουν ότι αυτά τα πορτοκαλοκίτρινα υγρά δεν ήταν όξινα νερά μεταλλείων αλλά “απλή λάσπη” που κατέβασαν τα ποτάμια με τη βροχή. Δυστυχώς τους διαψεύδει η επόμενη φωτογραφία, τραβηγμένη κι αυτή τις ίδιες μέρες με την προηγούμενη:



Όποιος γνωρίζει την περιοχή μας, καταλαβαίνει τι βλέπει. Δυο ποτάμια ενώνονται, ένα καθαρό και διαυγές και ένα κόκκινο: ο Ασπρόλακκας που κατεβαίνει από τον Κάκαβο (αριστερός κλάδος) και ο Κοκκινόλακκας (δεξιά), που έρχεται από το μεταλλείο. Τα δυο ποτάμια κυλάνε μαζί κάτω από τη γέφυρα, έξω από την Ιερισσό.

Ποιον αλήθεια προσπαθούν να πείσουν ότι μόνο ο Κοκκινόλακκας κατεβάζει λάσπη και όχι τα άλλα ρέματα;;; Είναι αυτό το χρώμα της λάσπης; Eίναι λάσπη αυτά που φέρνει το ρέμα της Καρβουνόσκαλας που περνάει από τη στοά “53″; Μόνο οι αδαείς μπορεί να πειστούν, μόνο οι ξένοι προς την περιοχή μας, γιατί οι κάτοικοι του Στρατωνίου και της Ιερισσού το ξέρουν καλά το χαρακτηριστικό χρώμα της όξινης απορροής. Κόκκινα νερά του μεταλλείου είναι αυτά στον Κοκκινόλακκα, όπως ήταν και μπροστά στο Στρατώνι. Άλλωστε η εικόνα είναι γνωστή από παλιά.

Λίγο πιο πάνω, άλλη πανδαισία χρωμάτων. Όξινες απορροές γύρω από το φράγμα τελμάτων του μεταλλείου στο Καρακόλι.



Η εικόνα είναι του 2010, κύριοι της εταιρείας, και όχι του 2002… Προπέρσινη. Και τότε υπήρχε όξινη απορροή στο Καρακόλι, όπως υπάρχει και σήμερα, αφού δεν άλλαξαν σύσταση τα τέλματα.

Και επειδή έχουν δίκιο οι Πολίτες της ELDORADO ότι την έχουμε και την καινούρια φωτογραφία, νάτη:



Πολλά νερά δεν υπάρχουν Ιούλιο μήνα, όμως αυτά που υπάρχουν πορτοκαλιά είναι…

Eκεί δίπλα υπάρχει τώρα η είσοδος της καινούριας στοάς που ξεκίνησε να διανοίγει η μεταλλευτική εταιρεία που βιάζεται να ξεκοκκαλίσει την περιοχή μας.

Βιάζεται η εταιρεία, βιάζεται πολύ… και δουλεύει πυρετωδώς και εδώ στο Στρατώνι και πάνω, στο δάσος των Σκουριών. Εκεί όπου πίσω από τα συρματοπλέγματα και με την προστασία των σεκιουριτάδων ξερριζώνει το αρχέγονο δάσος, ποδοπατώντας περιβαλλοντικούς όρους και εγκεκριμένες μελέτες.

Και κάποιοι αφελείς πιστεύουν ακόμα ότι αυτά τα αρπαχτικά θα σεβαστούν τον τόπο, ότι υπάρχουν “ελεγκτικοί φορείς” που τάχα θα κρατάν τα χαλινάρια, θα τους υποχρεώσουν να περιοριστούν στα συμφωνημένα… 700 μ. πηγάδι και ούτε μέτρο παραπάνω, ούτε δέντρο παραπάνω, ούτε λίτρο νερού παραπάνω. Γιατί μετά θα επέμβει η κυρία Μαργαρίτα και θα τους κάνει “ντα”. Έτσι λέει ο μύθος που συνοδεύει την “εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου”…

Αυτή η “επένδυση” είναι η γάγγραινα της περιοχής μας. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

antigoldgreece
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΙΜΙΤΣ: Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ , ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΑΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ.

 ΓΙΑΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΑΠΟΔΩΣΗ  ΤΗΣ ΦΥΡΟΜ  ΣΤΑ ΕΞ ΩΝ ΕΘΝΗ ΣΥΝΕΤΕΘΗ;
  ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΝΕΣ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ  ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ;

  Αν δεν τεθεί  σήμερα η αλήθεια, τί πείθει αύριο ότι δεν θα ωθήσουν οι καταστάσεις να επιβληθεί , συνοδευόμενη μάλιστα και  με εδαφικές  ανακατατάξεις;
  Γιατί μια ψεύτικη προσωρινή λύση σήμερα  κι αύριο  μια σίγουρη ανατροπή;
  Για να θέσουμε το πρόβλημα  στις πραγματικές τους διατάσεις, που είναι η ψευδο-αλυτρωτική  εξαγωγή  εσωτερικών προβλημάτων της γείτονος.

 Η Ελλάδα  εγγυάται  την  πλήρη  συνοχή  της ΦΥΡΟΜ, συνεχώς το ίδιο λέμε. .
 Αυτό  είναι το μεγαλύτερο λάθος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κι όχι μόνο της ελληνικής και το πληρώνουν όλοι  πάρα πολύ ακριβά.
              Ακριβώς έτσι εξωθώντας στη διαιώνιση του πραγματικού προβλήματος.
              Όχι μόνο αναγνωρίζοντας  στη  γείτονα  τη δυνατότητα , αφενός να νέμεται  ελληνικά, βουλγαρικά ,σερβικά και αλβανικά εδάφη, γλώσσα, ιστορία, χωρίς καμιά συνεννόηση   με τους γείτονες της .
            Κυρίως , μη αναγνωρίζοντας από την άλλη  την εσωτερική δημοκρατία και την ελεύθερη  έκφραση της πολυεθνικότητας στη ΦΥΡΟΜ, με την καταπίεση εθνών, γλωσσών και θρησκειών.
           Η  ΦΥΡΟΜ  ως γνωστόν  διενήργησε ένα  μονοϋποψήφιο  αμφισβητούμενο δημοψήφισμα  για  το όνομά  της , γεωγραφικού και μόνο προσδιορισμού, που δεν είναι ωφέλιμο  να  διαιωνίζεται  με λοιπούς  γεωγραφικούς όρους, όπως άνω  κλπ.
           Πώς αποδεικνύεται;
          Απλώς δεν έκανε  κανένα ΠΟΛΥ-ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , κι όχι μόνο, με άλλα συνυποψήφια  ονόματα:
           Δεν αυτοπροσδιορίστηκε  για ΓΛΩΣΣΑ, ΕΘΝΟΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, με  ΠΟΛΥ-ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, με συνυποψηφιότητες  την Βουλγαρική , τη Σερβική, την  Αλβανική και την  Ελληνική.
           Στην ουσία η ΦΥΡΟΜ  καθίσταται ένα διεθνές πειρατικό  πολυεθνικό κρατικό μόρφωμα, που  παρενοχλεί εσωτερικά και εξωτερικά τα γύρω έθνη με ψευδεπίγραφους  αλυτρωτισμούς  και ιστορικές, πολιτιστικές και  θρησκευτικές κλοπές και παραποιήσεις, απίστευτης, όσο και γραφικής  εκτάσεως και εντάσεως.
          Κι αυτό, χωρίς να αντιμετωπίζει εσωτερικά  το κύριο και καθοριστικό πρόβλημα της πολυεθνικότητάς της.
         Η  καλύτερη δυνατή  συνοχή  της γείτονος είναι ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ  ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ:
         ΥGO ALBANOSLAVIA –BOULGAROVINA  είναι η καλύτερη  ονομασία για τη  γείτονα,ήτοι: ΝΟΤΙΑ ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΒΙΝΗ (Βουλγαροπεριοχή)

        Επίσημες γλώσσες  η  ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ, ΣΕΡΒΙΚΗ, ΑΛΒΑΝΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
        Καμμία  ψευτο-διάλεκτος των παραπάνω, τεχνητά  ψευτο-πασπαλισμένη.
        Επίσημα  έθνη  το ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ, ΣΕΡΒΙΚΟ, ΑΛΒΑΝΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
        Κανένα  ψευτο-υποσύνολο  των παραπάνω, με παραμύθι  ψευτο-φαντασμένο.

         ΔΙΠΛΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ  ΣΕ  ΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ , ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ  ΓΛΩΣΣΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ.

         Σε  διαφορετική περίπτωση  θα  χτίζουν  , καταπιέζοντας μέσα στο μπετόν  του ψέματός  τους  τις  εκρηκτικές εθνικές , γλωσσικές  και θρησκευτικές  αλήθειες, ελπίζοντας  ότι  δεν θα υπάρξει   θερμότητα  διεθνών  εθνικών, γλωσσικών και θρησκευτικών εκρηκτικών ανακατατάξεων, που παρακαλώ; Στα Βαλκάνια!
       Θα  χτίζουν   πάνω  στη  ψεματ-άμμο τους ψευτο-πύργους  τους .

       Λάθος και πάλι λάθος και πρώτα για  τους  όσους εμπνευστές του παραμυθιού.

       ΤΡΟΜΑΞΤΕ  τους  ΝΕΟ-ΑΥΓΙΤΕΣ  του  ΓΚΟΥΓΙΕΦΣΚΙ, ακριβώς για  να θωρακίσετε  την πολυεθνική αλήθεια  στη ΦΥΡΟΜ.

       ΣΤΗΡΙΞΤΕ  ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
       Ακριβώς  θέτοντας  θέματα και  ζητώντας εθνικές , γλωσσικές και θρησκευτικές ελευθερίες στη γείτονα.

      Στηρίξτε  την  εφαφική  σταθερότητα  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΣ  ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ, ΜΕ  ΤΗ ΜΟΡΦΗ  ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ διεκδικήσεων  .

      ΞΕΠΕΖΕΨΤΕ  τους  αιθεροβάμονες  της  ηγεσίας της γείτονος, για να επιτευχθεί  ακριβώς
      Η  ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ  ΔΙΕΘΝΩΣ  ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.

      Δεν βοηθάει  κανείς, ούτε  τη γείτονα, ούτε τα γύρω έθνη  , ούτε την ομαλότητα ούτε  την εξεύρεση  μόνιμων και  σταθερών λύσεων  καμία  μαλθακότητα απέναντι σε κακόπιστους αδιάλλακτους και θρασείς χαϊδεμένους ακραίους φαντασμένους.

      Επιβάλλεται  η αλλαγή  στάσης  των γειτόνων, προς διεθνή  συνετισμό.
       Και  γιατί όχι, δημιουργώντας  πολυεθνικό αμορτισέρ  σε πολυεθνικά κρατίδιο, αντί  της   άφρονης  εξαγωγής  δυναμιτιστικού  ψευτικιστικού  αλυτρωτισμού.
      Για  να μη  μετατραπεί ποτέ  καμιά  περίπτωση  διεθνούς οικονομικής κρίσης σε γεωστρατηγική κρίση στην περιοχή μας
      Για την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής.-

     Ο   νουνεχής διορατικός πραγματιστής  Βαλκάνιος

radioflorina
Διαβάστε περισσότερα » »

Η εξέλιξη του καιρού ως το ΣΚ στην Δυτική Μακεδονία από τον Γιώργο Βασιλειάδη

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του καιρού ως το ερχόμενο ΣΚ στη Δυτική Μακεδονία από τον Γιώργο Βασιλειάδη
Διαβάστε περισσότερα » »