Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Και "με τη βούλα" του Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοινώθηκε το λουκέτο στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας

Όπως τόνισε ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης ο οργανισμός δεν έχει λόγο ύπαρξης
Επιβεβαίωσε ο υπουργός Διοικητκής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης το κλείσιμο του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «όπως έχει ανακοινώσει και ο κ. Χρυσοχοΐδης, το ΤΕΟ θα κλείσει, συμφωνώ και εγώ ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης».
Ο κ. Μητσοτάκης προσέθεσε ότι δεν έχει τεθεί θέμα από την τρόικα για νέες απολύσεις πέραν των 15.000 μέχρι τα τέλη του 2014, που έχει ήδη συμφωνηθεί.
Πρόκειται για τον πρώτο δημόσιο Οργανισμό που θα βάλει λουκέτο.
Συνολικά απασχολούνται 150 εργαζόμενοι, οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στις 4.000 απολύσεις που έχει δεσμευτεί να κάνει η Ελλάδα έως το τέλος του χρόνου.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης , αποκάλυψε ότι η τρόικα έθεσε θέμα επέκτασης της κινητικότητας σε συνδυασμό με απολύσεις και μετά το 2014, αλλά η ελληνική πλευρά απάντησε ότι δεν συζητά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Δήλωσε ακόμη ότι η κυβέρνηση θα αντέξει τις 13.000 απολύσεις που υπολείπεται να κάνει μέχρι το τέλος του 2014, όπως άντεξε το 1.000.000 απολύσεις ο ιδιωτικός τομέας. Το θέμα δεν είναι εύκολο, είπε, αλλά έχει συμφωνηθεί.
Σε ερώτηση αν φιλοδοξεί να είναι διάδοχος του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι αυτή την ώρα δεν σκέφτεται κάτι περισσότερο από την υπουργική του θητεία.
Τέλος, ανέφερε ότι ο ίδιος δεν εκτιμά πως διαμορφώνεται σκηνικό ρήξης με την τρόικα. «Είναι μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Θέλουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, έχουμε πολλές πιθανότητες να κλείσουμε τα θέματα τον Δεκέμβριο», επισήμανε ο υπουργός.

 news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Όχι στους πλειστηριασμούς ακινήτων των υπερχρεωμένων Ελλήνων

Όχι στους πλειστηριασμούς ακινήτων των υπερχρεωμένων ΕλλήνωνΓιατί είναι σημαντικό;

Αυτή η πρωτοχρονιά ίσως μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη για χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας. Αν η κυβέρνηση αποφασίσει να απελευθερώσει τους πλειστηριασμούς από την 1η Ιανουαρίου 2014, χιλιάδες υπερχρεωμένες οικογένειες, αλλά και μικροεπιχειρηματίες, θα βρεθούν κυριολεκτικά στο δρόμο και οι τιμές όλων των ακινήτων θα καταρρεύσουν αφού η αγορά θα πλημμυρίσει από σπίτια προς πώληση.

Μαζί μπορούμε να σταματήσουμε αυτό τον παραλογισμό, αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο. Μέσα στις επόμενες μέρες η κυβέρνηση θα αποφασίσει αν τελικά θα απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί. Αν αρκετοί ψηφοφόροι αντιδράσουμε τώρα, θα γίνει σαφές στην κυβέρνηση πως το άνοιγμα των πλειστηριασμών ακινήτων θα αποτελέσει απειλή για την επιδιωκόμενη και αναγκαία όσο ποτέ, σταθερότητα της χώρας μας.

Ας στείλουμε λοιπόν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: πως ο Ελληνικός λαός έχει κάνει υπεράνθρωπους συμβιβασμούς και πως η κυβέρνηση οφείλει πλέον να αποδείξει πως είναι ταγμένη στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και έχει την βούληση να προστατεύσει όλους τους υπερχρεωμένους πολίτες που κινδυνεύουν να μείνουν στους δρόμους και να οδηγηθούν οριστικά στο περιθώριο της ζωής.

Το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών δεν είναι η λύση. Αν η κυβέρνηση και οι τράπεζες θέλουν, όπως ισχυρίζονται, να κυνηγήσουν τους κακοπληρωτές και τα ‘μεγάλα ψάρια’, μπορούν να το κάνουν ανά πάσα στιγμή χωρίς να απελευθερώσουν τους πλειστηριασμούς.

Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα και διάδωσε το στους πάντες. Ας χαράξουμε τα όρια της ανοχής μας ακριβώς εδώ κι ας δημιουργήσουμε ένα τσουνάμι διαμαρτυρίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, τόσο εκκωφαντικό ώστε να είναι αδύνατον να αγνοηθεί! Όταν ξεπεράσουμε τις 100.000 υπογραφές η ΕΚΠΟΙΖΩ θα τις παραδώσει απευθείας στην κυβέρνηση.
 
 
 
 ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ
 
 
Ενώνουμε την φωνή μας με αυτή της ΕΚΠΟΙΖΩ! Η απελευθέρωση των πλειστηριασμών θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τον τόπο μας. Σας ζητάμε να σεβαστείτε τις υπεράνθρωπες θυσίες του ελληνικού λαού και να πείτε ΟΧΙ στην παράλογη απαίτηση της Τρόικας για απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Απαιτούμε να συνεχίσετε να προστατεύετε τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τα οποία αδυνατούν να αποπληρώσουν τα δάνεια τους λόγω της κρίσης, και να δεσμευτείτε ότι κανένας πολίτης, για τα επόμενα 3 χρόνια τουλάχιστον, δεν θα μείνει στο δρόμο. Αντί για πλειστηριασμούς σας ζητάμε να λάβετε αποτελεσματικά μέτρα που θα δώσουν στους οφειλέτες το χρόνο και τα μέσα να ρυθμίσουν τα χρέη τους με βάση τις πραγματικές τους δυνατότητες.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

"Δεν παραγράφηκαν τα εγκλήματα του Γ.Παπακωνσταντίνου" - Κάθεται στο εδώλιο;

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Δεν παραγράφηκαν τα αδικήματα του Γ.Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο και ζητά την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο.
 
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος κατέθεσε την εισήγησή του στο Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου με την οποία στην ουσία προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. 
 
Ειδικότερα, ο κ. Κανελλόπουλος έρινε ότι η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Παπακωνσταντίνου για τα αδικήματα της νοθεύσης εγγράφου, της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος είναι νόμιμη και δεν έχει παρέλθει η αποσβεστική προθεσμία που δίνει το δικαίωμα στη Βουλή για την άσκηση ποινικής δίωξης καθώς δεν θεωρεί ότι η σύνοδος της Βουλής που προήλθε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 ήταν κανονική.
 
Βέβαια αν γίνει δεκτή η πρότασή του από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, τότε υπάρχει μία τελευταία προθεσμία να ασκηθεί δίωξη και κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
 
Το κακό είναι ότι ο Αντώνης |Σαμαράς, παρά το γεγονός ότι είχε υποσχθεί εξεταστική επιτροπή για να διακριβωθεί η απάτη που οδήγησε στο Μνημόνιο και στο "δέσιμο" της χώρας, εν τούτοις, δεν έχει προχωρήσει σε σύστασή της μέχρι τώρα, με κίνδυνο να διαλυθεί η Βουλή και να παραγραφούν τα αδικήματα του Γ.παπανδρέου.
 
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου υποστηρίζει ότι εν όψει του ότι η Βουλή που προήλθε από τις εκλογές της 6ης Μαϊου του 2012 (δηλαδή της ΙΔ περιόδου) ουδόλως λειτούργησε και επομένως αντικειμενικώς ήταν αδύνατον να ασκήσει την αρμοδιότητά της. Δηλαδή να επιληφθεί της περίπτωσης του τέως υπουργού Οικονομικών να συγκροτήσει την προς τούτο κοινοβουλευτική επιτροπή και εν συνεχεία η Ολομέλεια της Βουλής να ασκήσει εναντίον του την ποινική δίωξη. 
 
Σε άλλο σημείο της εξασέλιδης εισήγησής του, ο κ. Κανελλόπουλος αιτιολογώντας την μη ύπαρξη παραγραφής υποστηρίζει ότι η Βουλή της μιας ημέρας διήρκεσε τόσο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο ήταν «φυσικώς» και «λογικώς αδύνατον να συνέλθει σε δύο τακτικές συνόδους κάθε μία από τις οποίες δεν μπορούσε να ήταν συντομότερη από πέντε μήνες». Ετσι, η σύντομη αποσβεστική προθεσμία εκτείνεται μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της μεθεπόμενης περιοδου (δηλαδή της σημερινής Βουλής).
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Γρήγορο ίντερνετ σε 5.100 αγροτικές και νησιωτικές περιοχές

Διαβάστε τι περιλαμβάνει το σχέδιο "Rural Broadband", που θα φέρει γρήγορο ίντερνετ σε δύσβατες περιοχές της χώρας. Την Πέμπτη η προκήρυξη του έργου
Γρήγορο ίντερνετ έως το 2015 αναμένεται να αποκτήσουν 5.100 αγροτικές και νησιωτικές περιοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε περίπου 40% της ελληνικής επικράτειας.
Η προκήρυξη του έργου, "Rural Broadband", Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές "Λευκές Περιοχές της ελληνικής επικράτειας και Υπηρεσίες Εκμετάλλευσης-Αξιοποίησης των Υποδομών", θα γίνει το πρωί της Πέμπτης και έχει ως στόχο να φέρει την ευρυζωνικότητα στις δυσπρόσιτες περιοχές.
Είναι συνολικού προϋπολογισμού 161 εκατ. ευρώ και θα υλοποιηθεί μέσω Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), ενώ θα προκηρυχθεί σε τρεις ξεχωριστές εργολαβίες των 44,5 εκατ. ευρώ, 56,5 εκατ. ευρώ και 60 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, το έργο έχει στόχο τη γεφύρωση του «ευρυζωνικού χάσματος» μεταξύ αστικών κέντρων και αγροτικών περιοχών, παρέχοντας ευρυζωνικές συνδέσεις σε χαμηλές τιμές σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και ενισχύοντας την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα.
Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, θα γίνει εφικτή η πρόσβαση των κατοίκων των περιοχών αυτών σε βασικές κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, η ηλεκτρονική σύνδεση με τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, η χορήγηση βεβαιώσεων και εγγράφων με ηλεκτρονικές αιτήσεις των πολιτών, που σήμερα οι κάτοικοι των περιοχών αυτών στερούνται, σε αντίθεση με τους κατοίκους των αστικών περιοχών.
Ακόμη, αναμένεται ότι θα δοθεί η δυνατότητα ενεργοποίησης της επιχειρηματικότητας σε περιοχές που ως σήμερα ήταν αποκλεισμένες λόγω ανεπαρκών τηλεπικοινωνιακών υποδομών. Τομείς όπως π.χ. ο τουρισμός θα ενισχυθούν σημαντικά με την προσέλκυση περισσότερων και υψηλότερου επιπέδου τουριστών που θα αξιοποιούν την ευρυζωνική σύνδεση ως μια βασική υπηρεσία που θα απολαμβάνουν σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα, με αξιοπιστία, ασφάλεια και ποιότητα.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα Σκόπια αποκαλούνται ‘Μακεδονία’ σε ελληνικό βιβλίο ιστορίας για της Γ’ Λυκείου

Σκόπια. (Πρακτορείο Focus).

Ο πρώην Περιφερειάρχης της ελληνικής Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, καλώντας τον να αντιδράσει άμεσα για να αποσύρει βιβλίο Ιστορίας της τρίτης τάξης του Λυκείου,  στο οποίο η γειτονική νοτιοσλαβική χώρα  παρουσιάζεται με την ονομασία ‘Μακεδονία’.


Σύμφωνα με τον Ψωμιάδη, στο βιβλίο «Ιστορία του Νεότερου και Σύγχρονου Κόσμου»,  παρουσιάζεται χάρτης όπου η γειτονική χώρα των Σκοπίων, αυθαίρετα, έχει την ονομασία «Μακεδονία».

Ο χάρτης εμπεριέχει ένα κείμενο για τα κύρια ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Κατεχόμενη Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.
Υπενθυμίζεται ότι η εμφάνιση αυτού του χάρτη κατά το 2007, είχε προκαλέσει αντιδράσεις, επειδή «ανοίγει την πίσω πόρτα για τους ισχυρισμούς της γειτονικής χώρας».

«Τα κάστρα πέφτουν από μέσα  κ. Πρωθυπουργέ. Είναι, ευτυχώς, γνωστοί πλέον στην κοινή γνώμη οι «αβανταδόροι» της προπαγάνδας των Σκοπίων εντός των εθνικών μας συνόρων. Έλληνες, ή καλύτερα ελληνόφωνοι, που πρώτοι αυτοί αμφισβητούν και στρεβλώνουν την ιστορική αλήθεια, τα δίκαια του Ελληνισμού και σπεύδουν να προσφέρουν (έναντι ποιων ανταλλαγμάτων άραγε;) επιχειρήματα και δικαιώματα στους παραχαράκτες της ιστορίας», αναφέρει στην επιστολή του ο Ψωμιάδης, αντίγραφο της οποίας εστάλη και στον Υπουργό Παιδείας.

Η ανταποκρίτρια του Kanal 5 των Σκοπίων, Σάνια Ριστόφσκα ανέφερε στην  ανταπόκρισή  της ότι το ελληνικό υπουργείο Παιδείας το Φεβρουάριο του περασμένου έτους είχε  απαντήσει σε σχετικό δημοσίευμα.

«Στο ελληνικό εγχειρίδιο η χρήση του όρου Μακεδονία, ουδόλως  αναφέρεται σε ένα ανεξάρτητο κράτος και καμία σχέση δεν έχει με την FYROM που σήμερα ιστορικά είναι λάθος», αναφέρει η δήλωση.

»Ο χάρτης αναφέρεται  στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Γερμανία και την Ευρώπη, καθώς και τον αριθμό των θυμάτων του Ολοκαυτώματος κατά την περίοδο 1939-1944 σε κάθε χώρα, όπως και στη Μακεδονία. Σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο, ωστόσο, δεν ήταν η σημερινή χώρα των Σκοπίων, λέει η τηλεόραση.

Μεγάλο μέρος της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας δόθηκε  από τους Γερμανούς στη σύμμαχό της, Βουλγαρία. Η Μακεδονία εκείνη την εποχή ήταν κατεχόμενα εδάφη και επαρχία του βουλγαρικού κράτους.

 Αυτά είναι ιστορικά γεγονότα που σαφώς αναφέρεται στο βιβλίο, δεν υπάρχει πιθανότητα παρερμηνείας» αναφέρει στην εξήγησή του το υπουργείο, σύμφωνα με το Focus.

--
Η επιστολή Ψωμιάδη, όπως την πήραμε από την ιστοσελίδα της  Ζούγκλας


Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Αφορμή για την παρούσα επιστολή αποτελεί ένα ζήτημα το οποίο επανήλθε τον τελευταίο καιρό στην επικαιρότητα και το οποίο χρήζει, κατά την προσωπική μου άποψη, της άμεσης προσωπικής σας παρέμβασης.

Διάβασα με έκπληξη πως στο διδακτικό βιβλίο της Γ’ Λυκείου «Ιστορία του νεότερου και σύγχρονου κόσμου» και συγκεκριμένα στην σελίδα 130, παραμένει ο περίφημος χάρτης όπου η ΠΓΔΜ παρουσιάζεται τελείως αυθαίρετα ως «Μακεδονία».

Η παρουσία του χάρτη αυτού, που σύμφωνα με τους συγγραφείς απεικονίζει τα κυριότερα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στην κατεχόμενη Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, θυμίζω πως είχε προκαλέσει ήδη από το 2007 οξύτατες αντιδράσεις, καθώς άνοιγε ορθάνοιχτα την κερκόπορτα των διεκδικήσεων στους γείτονες μας.

Τα κάστρα πέφτουν από μέσα κύριε Πρωθυπουργέ. Είναι, ευτυχώς, γνωστοί πλέον στην κοινή γνώμη οι «αβανταδόροι» της προπαγάνδας των Σκοπίων εντός των εθνικών μας συνόρων. Έλληνες, ή καλύτερα ελληνόφωνοι, που πρώτοι αυτοί αμφισβητούν και στρεβλώνουν την ιστορική αλήθεια, τα δίκαια του Ελληνισμού και σπεύδουν να προσφέρουν (έναντι ποιων ανταλλαγμάτων άραγε;) επιχειρήματα και δικαιώματα στους παραχαράκτες της ιστορίας.

Το όνομα, όμως, της Μακεδονίας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση κύριε Πρωθυπουργέ. Σεις ο ίδιος στο παρελθόν έχετε αποδείξει τις εθνικές σας ευαισθησίες και γνωρίζετε άριστα τα αισθήματα των Μακεδόνων γύρω από το θέμα αυτό.

Σε αυτούς που κρύβονται πίσω από αστείες δικαιολογίες, σε αυτούς τους ινστρούχτορες της «μοντέρνας» ιστορίας, απαντούμε πως το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι προς πώληση. Γιατί πρώτιστα ξέρουμε πως το όνομα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας. Δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη Μακεδονία μας από τον ιστό της Ελλάδας. Σημαία μας παραμένει το περήφανο ΟΧΙ του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Βουκουρέστι, όταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός αντιστάθηκε με γενναιότητα στις ασφυκτικές έξωθεν πιέσεις.

Κύριε πρωθυπουργέ,

Σας ζητώ να παρέμβετε άμεσα και να ζητήσετε την απόσυρση του κατάπτυστου αυτού χάρτη από το βιβλίο ιστορίας της Γ’ Λυκείου. Η προπαγάνδα των Σκοπίων δεν έχει θέση στην ελληνική εκπαίδευση. Την εθνική μας αξιοπρέπεια, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, δεν τα παραχωρούμε. Οι καιροί είναι πονηροί. Απαιτούν απ’ όλους μας αφύπνιση, ενότητα και ομοψυχία.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,


Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Σύλλογος Σκλήρυνση κατά Πλάκας Εορδαίας διοργανώνει ημερίδα την 1η Δεκεμβρίου στο Κοβεντάρειο

Ο Σύλλογος Σκλήρυνση κατά Πλάκας Εορδαίας διοργανώνει ημερίδα την 1η Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στο Κοβεντάρειο Κοζάνης με θέμα ”Η ψυχολογική υποστήριξη των ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και άλλες χρόνιες παθήσεις από το οικείο περιβάλλον”.

Ομιλητές:

Πανταζής Γεώργιος (Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Βερολίνου)

Βασίλης Δ.Αθανασιάδης (Ειδικός Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής)

Ελένη Δ.Μακαντάση (Π.Ε Κοινωνική Λειτουργός).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΧΤΣΑΛΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΚΟΥΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
 
live-avles
Διαβάστε περισσότερα » »

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑ BACH, FRESCOBALDI, CHOPIN ΚΑΙ BARTOK


Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου ο συνθέτης-πιανίστας Παναγιώτης Δημόπουλος θα παρουσιάσει ένα ρεσιτάλ πιάνου με έργα Bach, Frescobaldi, Chopin και Bartok στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Η εκδήλωση σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας σειράς συναυλιών-διαλέξειων που ολοκληρώνεται με δύο συναυλίες και μια διάλεξη στην Αθήνα στις 13-14 Δεκεμβρίου. 
Ο κ. Δημόπουλος είναι διδάκτωρ σύνθεσης του Πανεπιστημίου του
York, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών και καλλιτεχνικός διευθυντής του ετήσιου Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής της Κοζάνης. Από το 2011 διδάσκει μουσική στα γυμνάσια της Πτολεμαΐδας.
Η δισκογραφία του περιλαμβάνει πρώτες παγκόσμιες εκτελέσεις και έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τον διεθνή τύπο (International Record Review, Gramophone, Ozarts, American Record Guide κ.ά.). Η εργογραφία του ξεπερνά τα 50 έργα που έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή Φεστιβάλ σε Ευρώπη και Αμερική και οι μελέτες του έχουν εκδοθεί σε έγκριτα ακαδημαϊκά περιοδικά (Contemporary music review, Library of social sciences κ.α.). 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις Εκδόσεις "Πυξίδα" με την στήριξη του
 ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ του Δήμου Εορδαίας. 

Ώρα έναρξης: 20.00
Τιμές εισιτηρίων: 10 Ευρώ, 5 Ευρώ (φοιτητικό/μαθητικό/ανέργων), 20 Ευρώ (οικογενειακό)
Διαβάστε περισσότερα » »