Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Καμουφλάζ για αόρατους κυνηγούς

Αόρατους κάνει τους κυνηγούς μια εταιρία, που σχεδιάζει ρούχα για καμουφλάζ. Οι εικόνες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά της (Pics)
Εδώ και 25 χρόνια η αμερικανική εταιρεία Realtree έχει δημιουργήσει μια σειρά ρούχων καμουφλάζ  που επιτρέπει στους κυνηγούς να ταιριάζουν απόλυτα στο περιβάλλον που κυνηγούν.


τ

Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο  Bill Jordan που μεγάλωσε  στο Columbus της πολιτείας της Georgia και εδώ και 25 χρόνια προσπαθεί να τελειοποιήσει τα ρούχα καμουφλάζ.


Ο Jordan ξεκίνησε το 1983 να πουλά προϊόντα Τοξοβολίας. Το 1999  ίδρυσε την Immersion Graphics Corporation και άρχισε να κατασκευάζει ρούχα καμουφλάζ με τη βοήθεια υπολογιστών και ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών.



Σήμερα η εταιρία  απασχολεί περισσότερα από 80 άτομα ενώ δραστηριοποιείται και στην Ευρώπη.

(Πηγή: Daily Mail)
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΔΕΗ προσλαμβάνει 418 άτομα

Σειρά προσλήψεων έρχεται σε έναν ακομα μεγάλο οργανισμο, τη ΔΕΗ, μετά τις 500 θέσεις, οι οποίες προκηρύχθηκαν για τον ΟΤΕ.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν άμεσα την αίτησή τους και το βιογραφικό τους. Δυνατότητα συμμετοχής στους νέους διαγωνισμούς έχουν πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και απόφοιτη λυκείου – ΙΕΚ – ΤΕΕ.
 
Μάλιστα, σήμερα Παρασκευή εξέπνευσε η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων πρόσληψης στον ΟΤΕ.
 
Σε ό, τι αφορά στη ΔΕΗ, το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας θα προχωρήσει στην άμεση πρόσληψη 418 εποχικών υπαλλήλων σε Κοζάνη (352 θέσεις) και Φλώρινα (66 θέσεις). Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου. Η πρόσληψη του προσωπικού λήγει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και θα έχει διάρκεια 8 μηνών.
 
Οι ειδικότητες που αναζητά η εταιρεία είναι: μηχανοτεχνίτες, ηλεκτροτεχνίτες, χειριστές μηχανμημάτων, οδηγοί, τεχνίτες ορυχείων, τοπογράφοι μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »