Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ του Αντώνη Ι. Γρυπα'ιου

Αυτές τις ημέρες γίνεται πολύς θόρυβος για τη Συνθήκη Σένγκεν.
Προς ενημέρωση του Ελληνικού κοινού παραθέτουμε τα κάτωθι.
Η συνθήκη Σένγκεν είναι μια συμφωνία που υπεγράφη κατά καιρούς, από όλα σχεδόν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.
Η συνθήκη Σένγκεν συμφωνήθηκε τον Ιούνιο του 1985 δηλαδή προ 30 ετών, στο χωριό Σένγκεν του Λουξεμβούργου, από το οποίο έλαβε το όνομα.
Αρχικά η συνθήκη Σένγκεν συμφωνήθηκε από τα πέντε πρώτα ιδρυτικά κράτη-μέλη της Ε.Ε. (πρώην Ε.Ο.Κ.), δηλαδή τη Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, & Λουξεμβούργο.
Σκοπός ήταν η προοδευτική κατάργηση των ελέγχων στα κοινά σύνορα, για να μην ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι της Ε.Ε., την καθιέρωση ελεύθερης κυκλοφορίας για όλους τους υπηκόους των κρατών που υπέγραψαν τη συμφωνία, καθώς και την αστυνομική και δικαστική συνεργασία μεταξύ των κρατών-μελών της Ε.Ε.
Τον Ιούνη 1990 τα ιδρυτικά κράτη-μέλη της Ε.Ε. (Ε.Ο.Κ.) και της συνθήκης Σένγκεν, συμπλήρωσαν την αρχική συμφωνία.
Το 1990 Υπέγραψαν σύμβαση εφαρμογής της συνθήκης Σένγκεν, που ερμήνευε την αρχική σύμβαση.
Η συνθήκη Σένγκεν καλείται και Σύμβαση, ή συμφωνία Σένγκεν.
Γεωγραφικά και ταξειδιωτικά ορίζεται ως Ζώνη Σένγκεν.
Αργότερον μπήκαν στη συνθήκη Σένγκεν όλα σχεδόν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.
Η Ελλάς μπήκε-υπέγραψε τη συνθήκη Σένγκεν το 1992.
Τα σύνορα των κρατών-μελών της Ε.Ε. –σύμφωνα με τη συνθήκη Σένγκεν- διαιρούνται σε δύο κατηγορίες.
1.- Εσωτερικά σύνορα, και
2.- Εξωτερικά σύνορα.
Τα εσωτερικά σύνορα είναι μεταξύ ομόρων κρατών-μελών της Ε.Ε. , δηλαδή μέσα στο εσωτερικό της Ευρώπης.
Τα εξωτερικά σύνορα είναι αυτά που οι χώρες-κράτη -μέλη της Ε.Ε. συνορεύουν με χώρες εκτός Ε.Ε. , ή με θάλασσες, πελάγη, & Ωκεανούς.
Παράδειγμα η θάλασσα της Μάγχης, η βόρειος θάλασσα, το Βισκαϊκό πέλαγος, ο Ατλαντικός Ωκεανός, το Αιγαίο Πέλαγος.
Αναφέραμε τη θάλασσα της Μάγχης διότι χωρίζει τη Γαλλία από την Αγγλία. Η Γαλλία είναι μια χώρα μέλος της συνθήκης Σένγκεν, ενώ η Αγγλία δεν είναι.
Αμφότερες όμως είναι μέσα στην Ε.Ε.
Αναφέραμε το Αιγαίο Πέλαγος διότι χωρίζει την Ελλάδα, μια χώρα-μέλος της συνθήκης Σένγκεν και της Ε.Ε., από την Τουρκία που είναι εκτός Σένγκεν & Ε.Ε.
Το κύριο χαρακτηριστικό της συνθήκης Σένγκεν είναι η κατάργηση των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα, και η ενίσχυση των ελέγχων στα εξωτερικά σύνορα, λόγω εισβολέων λαθρομεταναστών στα κράτη της Ε.Ε.
Επίσης η συνθήκη Σένγκεν προβλέπει,
Κοινοί κανόνες περί ασύλου. (βλέπε πρόσφυγες).
Το δικαίωμα της αστυνομίας να καταδιώξει εγκληματίες, και έξω από τα σύνορα της χώρας όπου εγκλημάτισαν.
Διαχωρισμός στα αεροδρόμια σε «πτήσεις εντός Σένγκεν», και «πτήσεις εκτός Σένγκεν».
Λίστα χωρών των οποίων οι πολίτες χρειάζονται βίζα.
Κοινές προσπάθειες καταπολέμησης διακίνησης ναρκωτικών. κ.λ.π.
Οι πολίτες χωρών της Ζώνης Σένγκεν έχουν το δικαίωμα να ταξειδεύουν σε οποιαδήποτε χώρα-μέλος της Ζώνης, χωρίς την επίδειξη ταυτότητος ή διαβατηρίου. Καλόν όμως είναι να έχουν και τα δύο αυτά έγγραφα επάνω τους, διότι οι καιροί είναι πονηροί!!!
Ωστόσο θα χρειαστεί να επιδείξουν το διαβατήριό τους κατά την είσοδο σε χώρες της Ε.Ε. που δεν ανήκουν στη Ζώνη Σένγκεν. (όπως π.χ. Αγγλία-Ιρλανδία)
Στα θαλάσσια εξωτερικά σύνορα του Αιγαίου μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μέχρι το 2013 (εκτός από τις πολεμικές παραβιάσεις των Τούρκων), τότε που άρχισαν να έρχονται οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες κατά κύμματα, οπότε ενοχλήθηκαν οι Ευρωπαίοι «φίλοι», «εταίροι», & «σύμμαχοι», διαμαρτυρόμενοι για μη καλή φύλαξη των εξωτερικών θαλασσίων συνόρων του Αιγαίου.
Δηλαδή λένε ότι παραβιάζουμε τη συνθήκη Σένγκεν.
Από τη μιά μας λένε να επιδεικνύουμε φιλοξενία και φιλανθρωπία με διάσωση, στέγαση, σίτιση, των λαθρομεταναστών, που τους «βάπτισαν» πρόσφυγες, και από την άλλη διαμαρτύρονται για μη καλή φύλαξη των θαλασσίων συνόρων. Τελικά τι θέλουν να κάνουμε;;;
Η λαθρομετανάστευση είναι έργο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας. Δηλαδή «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», λέει ο Λαός.
Οι Τζιχαντιστές πολεμιστές-ράμπο θέλουν να καταλάβουν την Ευρώπη, και βάζουν μπροστά στις φουσκωτές βάρκες τα γυναικόπαιδα για εμπροσθοφυλακή, βέβαιοι όντες ότι δεν θα πυροβολήσουμε τα γυναικόπαιδα, και έτσι θα εισβάλουν οι πολεμιστές του Χαλιφάτου ISIS.
Οι Ισλαμιστές δολοφόνοι πνίγουν τα παιδιά για να προκαλέσουν παγκόσμια συγκίνηση και πόνο.
Οι διάφορες Σούζαν Σάραντον είναι σταλμένες από τη διεθνή Ελίτ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής εξουσίας.
Γιατί όλοι αυτοί δεν πάνε στις Αραβικές χώρες που είναι πλούσιες, και είναι ιδίας εθνικότητος και Θρησκείας;;;
Ας έλθουν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. να φυλάξουν τα εξωτερικά σύνορα, αφού είναι και δικά τους σύνορα, να έχουν αυτοί την ευθύνη για ότι ήθελε συμβεί.
Όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες θα διεκδικήσουν πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα, προς δόξαν του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Η Τουρκία παρόλον ότι έλαβε από την Ε.Ε. 3 δις. ευρώ, για να κρατήσει εκεί τους πρόσφυγες, συνεχίζει να τους στέλνει εδώ, σαν λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.
Η Ελλάς σύμφωνα με δήλωση αρμοδίου υπουργού, ξόδευσε 2 δις.ευρώ για στέγαση, σίτιση , περίθαλψη προσφύγων, και τώρα δεν έχει να δώσει συντάξεις στους Έλληνες.
Στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών θέλει την Ελλάδα η Ε.Ε. για να σωθούν αυτοί από τους Μουσουλμάνους εισβολείς.
Η συμφωνία Σένγκεν τέθηκε σε ισχύ το Μάρτιο του 1995, με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο (U.K.), και την Ιρλανδία.
Η Ισλανδία και η Νορβηγία, παρόλον ότι δεν είναι μέλη της Ε.Ε., υπέγραψαν το 1999 ειδική συμφωνία με την Ε.Ε. για τη σύνδεσή τους με τη συνθήκη Σένγκεν.
Σε περίπτωση σοβαρού κινδύνου για τη ασφάλεια χώρας-μέλους, εξουσιοδοτείται κάθε κράτος-μέλος να αποκαταστήσει τους ελέγχους στα σύνορά του εντός της
Ζώνης Σένγκεν. Αυτό ισχύει τώρα για την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες από Τουρκία.
Να βάλουμε το Π.Ν. μαζί με το Λ.Σ. (Ακτοφυλακή), να φυλάττουν τα θαλάσσια σύνορα.
Πρέπει να καταλάβει η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. ότι προέχει η διάσωση του Ελληνικού Λαού, διότι όπως πάμε οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες θα καταλάβουν την Πατρίδα μας.
Τώρα οι Ευρωπαίοι πολιτικοί μας διώχνουν από τη συνθήκη Σένγκεν, διότι δεν φυλάττουμε τα σύνορά μας, και οι λαθρομετανάστες κάνουν τη χώρα μας, -μέλος της Ε.Ε. και της συνθήκης Σένγκεν- ξέφραγο αμπέλι.
Κάνουμε τον φιλάνθρωπο όπως θέλουν οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης- ΕΛΙΤ.
Στο τέλος θα χάσουμε την Ελλάδα μας, και θα μείνουμε με το ΒΡΑΒΕΙΟ NOBEL στο χέρι!!!
Οι υπεύθυνοι πολιτικοί που έφεραν όλη την άγρια δυστυχία και κακομοιριά της Μέσης Ανατολής & Αφρικής εδώ, ο ένας έγινε Αρχηγός του Κράτους, ο άλλος Πρωθυπουργός, και η άλλη η ζαρωμένη γνωστή γριά-γιαγιά έγινε υπουργός.
Η προδοσία αμοίβεται από τη Ελίτ της διεθνούς εξουσίας.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αμοίβει τους προδότες πολιτικούς, φτάνει να κάνει τη δουλειά του!!!
Έτσι δολοφονούν τους Έλληνες, και την Ελλάδα.
Διαχρονικά η Σιωνιστική Ελίτ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ χρησιμοποιεί τις Κυβερνήσεις ΗΠΑ & Ε.Ε. για να επιτύχει τους στόχους και σκοπούς της.
Πρέπει να το καταλάβουμε καλά, οι Κυβερνήσεις των υπόδουλων κρατών, δεν αποσκοπούν να διατηρήσουν την τάξη, αλλά να διαχειριστούν την αταξία, σύμφωνα με τις εντολές της Ελίτ της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!
Ω! Ελλάς ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους έχεις τώρα;;; (Γεώργιος Σουρής)


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »